Xiaomi Amazfit GTR 2e okosóra – Matcha Green

41 590 Ft

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

Vékony és könnyű kávamentes dizájn
HD ’Always-On’ AMOLED kijelző
Teljes körű egészség-, és fitnesz követés
Ultra hosszú üzemidő

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

XMAMAZGTR2EMG
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

Az Xiaomi Amazfit GTR 2e okosóra – Matcha Green termékleírása:

 

gtr 2e t01

Lekerekített keret nélküli dizájn
integrált felépítés, különleges kivitelezés

Lekerekített keret nélküli dizájn1 integrált felépítés, különleges kivitelezés

a szegély nélküli tervezési koncepció egy nagy, 1.39 hüvelykes AMOLED HD képernyőt tartalmaz, amelyet ívelt üveg borít, amely természetesen áttér a gondosan csiszolt óratestre, ami jobb vizuális esztétikát és szélesebb látómezőt eredményez.

gtr 2e

 

A számlap-boltunk 50+ különböző stílusú számlapot2 tartalmaz, amelyek közül választhatsz és válthatsz közöttük. A megjelenő minialkalmazásokat (widget) is egyszerűen szerkesztheted, így könnyedén hozzáférsz a téged érdeklő információkhoz, de feltöltheted a kedvenc képedet is számlap háttérnek, így az Amazfit GTR 2e-d egyedi mesterdarabja lesz kreativitásod kifejezésének.
gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e

gtr 2e

 

Kis tömeg és kiterjesztett akkumulátor üzemidő10 Megkaphatod mindkettőt!

Kifinomultabb áramköri kialakítással, vékonyabb testtel és nagy kapacitású 471 mah-os akkumulátorral az óra meghosszabbított akkumulátor-élettartammal rendelkezik, amely lefed minden edzési időt, bármilyen gyakorlatról is legyen szó.

 

 

gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e gtr 2e

MEGJEGYZÉSEK
1. Az Amazfit GTR 2 és 2e új tervezési koncepciót alkalmaz. A terméknek nincs nyilvánvaló kerete az elején, „keret nélküli” „teljes kijelzős” vizuális élményt nyújtva.

2. Az elérhető számlapok a számlap boltban frissítésre kerülnek.

3. Always-on Display: amikor a képernyő világít, megjeleníti a rendszer tartalmát, amikor a képernyő készenléti állapotban van, megjeleníti az időt. Ez a funkció manuális beállítást igényel „Always-On Display”. A funkció be/kikapcsolható az órán és a alkalmazásban is.

4. A 24 órás pulzusmérés használatához a felhasználónak be kell kapcsolnia a „Heart health detection” funkciót. A 24 órás monitorozás az alkalmazásban támogatott, a minimális beállítható érzék 1 perc. Ez a funkció nem használható orvosi célokra vagy az orvosi diagnózis alapjaként. A gyűjtött adatok és mért eredmények csak tájékoztató jellegűek, kérjük, forduljon szakmai egészségügyi intézményhez, ha rosszul érzi magát.

5. A véroxigén szint (SpO2) szint befolyásolhatja egyes szervek oxigénszintjét. Ha a szint túl alacsony, szédüléshez, fejfájáshoz vagy szívmegálláshoz vezethet. Ez a termék nem orvosi eszköz. a mérési adatok kizárólag referenciaként szolgálnak, és nem használhatók fel orvosi állapotok szakmai diagnosztizálására vagy monitorozására. Ezeken kívül az adatok pontosságát befolyásolja, ha az érzékelő érintkezési területe tetovált, pigmentált vagy mély tónusú bőrrel érintkezik. Az SpO2 méréséhez kérjük, tartsa a karját nyugodtan mérés közben.

6. A HUNT Fitness Tanulmány azt mutatja, hogy az emberek, akik a PAI pontszámukat 100 pontszám vagy a felett tartják, alacsonyabb kockázatot mutatnak magas vérnyomás, a szívbetegség, és a 2-es típusú cukorbetegségre. HUNT Fitness Tanulmány: a tanulmányt Ulrik Wisloff, a Norvég Tudományos és Technológiai Egyetem Orvostudományi Karának professzora végezte. Több mint 35 évig tartott, több mint 230 000 résztvevővel. Ennek a funkciónak a használatához engedélyezni kell az egész napos pulzusmérést.

7. Alvásfigyelés: képes rögzíteni az éjszakai alvást és a szundikálásokat. Ha azt észleli, hogy a viselője éjfél és reggel 6 óra között alszik, az előző nap délután 6 és 11 óra közötti alvási időt éjszakai alvási időként lehet rögzíteni. A 11 óra és 18 óra közötti, 20 percnél hosszabb alvást szundikálásként rögzíti. A 20 percnél rövidebb alvást nem rögzíti.

8. AREM, más néven gyors szemmozgás az időszak az emlősök normális biológiai ritmusának és életfenntartásának alapja. Ez az egész éjszakai alvási ciklus körülbelül 20-25 %-át teszi ki. Jellemzője a gyors szemmozgás, az alacsony amplitúdójú vegyes frekvenciájú EEG aktivitás, valamint az izomfeszültség relaxáció. A szem gyors mozgási fázisa az alvási ciklus álmaihoz kapcsolódó alvási fázis.

9. A GB/T 30106-2013 / IOS 22810:2010 szabvány szerint a vízállóság eléri az 50 métert. Az Amazfit GTR 2-őt a Nemzeti Óra Minőségellenőrzési Központ teszteli, jelentés száma SHES200701427701. A valódi bőr szíjat nem szabad viselni úszáskor. Amennyiben úszás közben szeretné a terméket használni, váltson szilikon szíjra. A jó viselési élmény fenntartása érdekében kérjük, törölje le az órát a vízben való áztatás után a lehető leghamarabb. Számos tényező befolyásolhatja a vízálló képességet, a laboratóriumi állapot 50 méteres vízálló teszt csak referenciaként szolgál. Nem alkalmas nagy sebességű vízi sportokhoz, pl. vízisí, búvárkodás, jetski, stb.

10. Az akkumulátor élettartama a beállítások, a működési feltételek és egyéb tényezők függvényében változhat. Tehát a tényleges eredmény eltérhet a laboratóriumi adatoktól.

Tipikus mérési környezet: állandó pulzusmérés, alvásfigyelés engedélyezve, 150 üzenet fogadása egy nap világít a kijelző, mikor a csuklóját felemeli, fényes képernyő műveletek 5 perc, torna 3x egy héten, GOS használat 30 percig.

Alapfokú használati környezet: Bluetooth, a pulzusmérés és a telefon egyéb funkciói kikapcsolva, napi 100x csukló emelés és kijelző világítás.

Erős használati környezet: pulzusmérés bekapcsolva, alvásfigyelés bekapcsolva, alvás közbeni levegő vétel minőség monitorozás és stressz-monitorozás engedélyezve. 150 értesítés egy nap, 100x csukló emelés, 15 perc kijelző nyomkodás. Torna 3x a héten, GOS használat 30 másodpercig. Folyamatos telefonhívás akár 10 órán keresztül. GPS folyamatos működés akár 48 óra.

11. Az Offline hangsegéd csak angol nyelvű hangutasításokat támogat.

12. Az automatikus lezárás funkció használatához manuális beállítás szükséges az óra beállításai között.

13. Az óra beépített érzékelője méri az érintkezési terület valós idejű hőmérsékletét. Annak érdekében, hogy pontosabb hőmérsékleti értéket kapjunk, kérjük, hagyja, hogy az óra tovább mérje az érintkezési területet több mint 15 percig. Helyezze az órát a levegőre az aktuális környezeti hőmérséklet mérésére, vagy viselje az órát a csuklóján a csukló-bőr hőmérsékletének mérésére. A csukló-bőr hőmérsékletét könnyen befolyásolhatják külső körülmények, például a környezet, és ez különbözik a test hőmérsékletétől. A mérési eredmények csak tájékoztató jellegűek, nem orvosi célokra, a környezeti hőmérséklet nem mérhető egyszerre, csak külön-külön.

14. Ez az eszköz nem minősül orvosi műszernek vagy segédeszköznek.

15. A megjelenített termék képek és képernyő tartalmak csak tájékoztató jelegűek, referenciaként szolgálnak. Az aktuális termék kijelző tartalma eltérhet (beleérte, de nem kizárólag a háttér, az UI, a grafika, a szín, a méret és a megjelenés).

16. Az oldalon található adatok és információk, amelyek forrása nincs megjelölve, a Huami belső laboratóriumából származnak és specifikált teszt környezetben születtek. A termék aktuális teljesítménye eltérhet a termék egyedi eltérései, eltérő szoftver verzió vagy használati és környezeti kondíciók miatt.

17. A termékinformációk, specifikációk és jellemzők lehető legpontosabb biztosítása érdekében cégünk bármikor módosíthatja, illetve felülvizsgálhatja a fenti oldalak szöveges leírásait, képeit és egyéb tartalmait. A terméktételekben, valamint a termelési-ellátási tényezőkben bekövetkezett valós idejű változások miatt a fenti információkat szükség szerint módosíthatjuk külön értesítés nélkül.

18. A berendezés által generált rádióhullámok befolyásolhatják a beültetett orvosi berendezések vagy személyes orvosi berendezések, például szívritmus-szabályozók és hallókészülékek normál működését. Ha ezeket az eszközöket használja, kérjük, forduljon gyártójukhoz az eszköz használatára vonatkozó korlátozásokkal kapcsolatban.

Szín Obsidian Black, Matcha Green, Slate Gray
Dizájn 2.5D hajlított, keretmentes felület
Méret 46.5 x 46.5 x 10.8mm
Tömeg 32 g (szíj nélk.)
Óratok Alumíniumötvözet
Gombok 2
Vízállóság 5 ATM (50 méter)
Kijelző mérete 1.39”
Kijelző technológia AMOLED
Érintőképernyő Edzett üveg, Ujjlenyomat-taszító bevonat
Felbontás 454 x 454
PPI 326
Akkumulátor 471 mAh
Tipikus üzemidő 24 nap
Energiatakarékos módban 45 nap
Erős használatnál 12 nap
Egészség-érzékelő Huami BioTracker™ 2 PPG (+ véroxigén) szenzor
Niológiai adatszenzor
Mozgásérzékelők Gyorsulásmérő, giroszkóp | 3-tengelyes geomágneses szenzor | Fényérzékelő, légnyomásmérő | Hőmérséklet szenzor
Kapcsolódás Bluetooth 5.0 / BLE
Pozícionálás GPS + Glonass
Szíj anyaga Szilikon
Szíj szélessége 22mm
Csat Klasszikus
Mikrofon Van
Hangszóró Nincs
Lineáris motor Van
Hőmérséklet szenzor Van
A doboz tartalma Óra, szíj, UB töltő, használati útmutató
Támogatott eszközök Android 5.0+ / iOS 10.0+
Alkalmazás Zepp app

Csomag tartalma: Óra, szíj, UB töltő, használati útmutató

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák