Akció!

Viatom Öndiagnosztikai készülék/Lite (HM-Lite)

109 990 Ft 99 990 Ft

Készleten
HM-Lite
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

Viatom Egészségmonitor Lite:

Rosszul alszik, fáradtan ébred? Gyakran magas a vérnyomása? Vagy légzési gondokkal küzd, esetleg asztmás? Netán szívtáji fájdalmak, “szívdobogás” ézés gyötri? A CheckMe – Egészség Ellenőrző Műszer egy forradalmi találmány azoknak, akik szeretnék ezeket a kontrollokat rendszeresen, bárhol, bármikor, egyszerűen és saját maguknak – tehát orvos nélkül elvégezni mindössze egyetlen perc alatt!

A Checkme technológia egy összetett algoritmust használ, amelynek segítségével kalibrálás után pontos adatokat nyújt a szisztolés vérnyomásról. Ez a funkció egyaránt fontos a vérnyomás változásainak nyomonkövetéséhez és a szokásos megelőzés érdekében is. Másik hasznos funkció a Spot Chech, amely a beteg EKG-ja, SpO2-je megmérésében segíti az orvosokat bárhol és bármikor. Az orvos ezáltal jobban tájékozódhat a beteg állapotáról, és időben felismerheti a lehetséges kockázatokat.

Professzionális több funkciós orvosi eszköz

  • Ideális kiegészítő minden orvos számára
  • Klinikailag jóváhagyott, kompakt és könnyű (mindössze 65 g)
  • Méri a különböző életfunkciókat – külső érzékelők segítségével, vezeték nélkül is
  • Mobiltelefonon vagy tableten megtekinthető adatok Bluetooth segítségével
  • Mérete körülbelül egy névjegykártyának felel meg

Kardiológia a zsebben

A CheckmeLite megbízhatóan ellenőrzi, rögzíti és azonnal azonosítja a kóros EKG-t. Az 500Hz-es szélessávú frekvenciának köszönhetően valóban rögzíti az EKG minden részletét, a mérési adatok pedig bármikor újra megtekinthetők. A készülék egy professzionális EKG algoritmussal rendelkezik, amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intrevallumról.

Oximéter

A vér oxigénszaturációjának méréséhez csak helyezd az ujjad az SpO2 érzékelőbe, és 20 másodpercen belül megvan az eredmény. Ez az érzékelő kényelmes, puha felülettel rendelkezik, és akár 10 órás mérést is rögzít. A mért értékek részleteinek megtekintése speciális mobil alkalmazás által, vagy PC szoftveren keresztül történik.

Magán és orvosi használatra.

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák