Tacx NEO Bike Smart

Kategória:

1 020 900 Ft

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

Cikkszám: GGT-8000-61

A termék szállítását csak Pest megyén belül vállaljuk ingyenesen!

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

GGT-8000-61
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Tacx NEO Bike Smart termékleírása:

Ezt a forradalmian új kerékpár-tréner minden eddiginél magával ragadóbb élményt biztosít. Olyan elemekkel szereltük fel, mint a virtuális váltás, a Gear Feel (a váltáskor átugró lánc érzete), vagy a lejtő szimulálása. A NEO Bike Smart a leginnovatívabb intelligens edzőkerékpár, a lehető legvalósághűbb bringázás élményével. Kompatibilis a népszerű edzőalkalmazásokkal, mint a Tacx, Zwift vagy a TrainerRoad.

Valóságos, ahogy szeretnéd

A NEO Bike Smart fő küldetése a kültéri kerékpározás minél valósághűbb produkálása beltéren. A dinamikus tehetetlen tömeg, az úttípus és a váltás szimulációja által a legrealisztikusabb és legsimább élményt adja.

Különlegesen csendes

A NEO Smart technológia és a belső kialakítás együttesen a legcsendesebb beltéri kerékpáros trénert eredményezik.

Hihetetlenül erős

Páratlan erő. A NEO Bike Smart akár 2000W-os sprint-teljesítményre és 25%-os emelkedők szimulálására is képes. A legkeményebb edzésterhelést is biztonsággal hozza.

Pedálcsapás analízis

A NEO 2 is rendelkezett bal és jobb oldali kapacitív érzékelővel, amely pontosan méri mindkét lábad helyzetét. Az ANT+ kerékpárdinamikai mérés hozzáadásával analizálhatod a pedálcsapást más fejlesztők szoftvereiben, vagy akár egy Garmin Edge kerékpáros computerrel.
(Mac-en és a Tacx Training-ben nem érhető el.)

Pontosság

A Tacx NEO Bike Smart rendkívül pontosan méri a teljesítményedet (Watt), és ehhez nem szükséges kalibráció sem. A teljesítménymérés pontossága: 1%.

Dinamikus tömeg

A dinamikus tömeget a tehetetlen tömeg vezérlésére hoztuk létre a lehető legvalósághűbb érzés kedvéért. A hagyományos lendkerékkel szemben ez a technológia kompenzálja a súlyt, sebességet, az emelkedő szögét. Ez eredményezi a legrealisztikusabb tekerés élményét.

Interaktív ventilátorok

A kormány két oldalán található ventilátorok interaktívak. Az általuk keltett légmozgás erőssége függ a sebességtől, teljesítménytől, pulzustól. A ventilátorok konstans erősségre is beállíthatók.

Valósághű virtuális váltás

Hasonlóan egy hagyományos országúti kerékpárhoz, a NEO Bike Smart is rendelkezik váltóval, bár ez egy virtuális váltó. A váltókarok fel- vagy lefelé történő megnyomásával válthatsz a fokozatok között. A jól látható kijelzőn folyamatosan látod, melyik fokozatban vagy. A virtuális váltó a Tacx Utility alkalmazásból konfigurálható.

Pedálcsapás analízis

A NEO Bike Smart rendelkezik bal és jobb oldali kapacitív érzékelővel, amely pontosan méri mindkét lábad helyzetét. Ez lehetővé teszi a pedálozási technika pontos mérését és analizálását, hogy hatékonyabbá tehesd kerékpározásodat.

Road Feel, Gear Feel – az út és a váltás érzése

A NEO Bike Smarttal megtapasztalhatod a macskakövön tekerés vagy a sebességváltás érzését. Szimulálja a különféle úttípusok okozta vibrációt, valamint a lánc ugrását váltáskor az egyes fokozatok között. Ez a szolgáltatás különleges a NEO trénerek között, amit a Tacx Filmek vagy a Zwift használatával élhetsz át.

Lejtők

Egy domb vagy hegy tetejéről indulva mindig izgalmas érzés belegyorsulni a lejtőbe. Ez a tréner megadja ezt az érzést, a NEO Bike Smart gyorsít a lejtőn.

 

TULAJDONSÁGOK:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 1390 x 750 mm, 1170 mm magasság
Súly: 50 kg
Vezeték nélküli technológiák: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Tacx Típus: Komplett okoskerékpár direkt hajtással és motoros fékkel
Tacx Mágnesek: 32 neodímium mágnes
Tacx Átvitel: Direkt hajtás
Tacx Teljesítmény: 2200 W
Tacx Emelkedő/Lejtő szimulálás: 25% / Igen
Tacx Max nyomaték/fékezőerő: 85 Nm / 250 N
Tacx Lendkerék/tehetetlen tömeg: Virtuális / Változó 125 kg-ig
Egyéb adatok: Pontosság: < 1%; Ventilátor, tablet tartó, 2 USB töltőaljzat, többszínű LED talajmegvilágítás
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák