Tacx Flux S Smart okosgörgő

Kategória:

274 900 Ft

Készleten

 

Cikkszám: GGT-2900S-61

GGT-2900S-61
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Tacx Flux S Smart okosgörgő termékleírása:

A Flux S Smart minden igényt kielégít, ha direkt hejtású okosgörgőt keresel.Megbítzható, pontos, csendes, erőteljes, és hibátlan kerékpáros élményt ad. Ideális beltéri edzőpartner a több órán át tartó megterhelő edzésekhez is kedvenc alkalmazásaiddal.

 

Okos kapcsolatok

A Flux S Smart egyszerűen kapcsolódik a népszerű edzőszoftverekhez, hogy ideálisak legyenek a beltéri edzés körülményei. Egyszerű kapcsolat a Zwift, Tacx, TrainingRoad alkalmazásokkal.

 

Pontos és megbízható

A pontos, megbízható és következetes mérés az edzések követésének kulcsa. A Flux 2 Smart épp erre született, a teljesítménymérés pontossága 3%.

 

Bringás érzés

A sima tekerés és a gyors reagálás a kulcs a kültéri bringázás élményének reprodukálásához. A nagyméretű lendkerékkel a FLUX S gondoskodik erről az érzésről.

 

Csendes

A Flux S Smart tervezésekor a vibrációt és a zajszintet a minimumra csökkentettük, ez egy különlegesen csendes lendkerékkel szerelt trénert eredményezett.

 

Önálló működés

A Flux S Smart elektronikája lehetővé teszi az önálló használatot különféle szoftverek nélkül is. Követi a teljesítménygörbét, az ellenállás gyorsításkor növekszik. Pontosan reprodukálja egy sík kerékpározás élményét.

 

Visszajelzés

Jól látható LED-ek mutatják, hogy a Flux S Smart tápfeszültség alatt van, illetve külső eszközhöz kapcsolódik ANT+-on vagy Bluetooth-on.

 

Stabil szerkezet

A Flux S Smart trénert úgy terveztük, hogy a legkeményebb edzést is bírja. A padlón szélesen fekvő lábak maximális stabilitást adnak, a tartós anyagokra pedig mindig biztosan számíthatsz.

TULAJDONSÁGOK:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 670 x 642 mm, 460 mm magasság
Súly: 21,3 kg
Vezeték nélküli technológiák: ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Tacx Típus: Interaktív okosgörgő direkt hajtással, elektronikus fékkel
Tacx Mágnesek: 8 ferritmágnes és 8 elektromágnes
Tacx Átvitel: Direkt hajtás
Tacx Teljesítmény: 1500 W
Tacx Emelkedő/Lejtő szimulálás: 10% / Nem
Tacx Max nyomaték/fékezőerő: 22,1 Nm / 65 N
Tacx Lendkerék/tehetetlen tömeg: 7 kg / 22,8 kg
Egyéb adatok: Pontosság: < 3%
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák