Suunto Foot Pod Mini lépésszámláló

18 400 Ft

Rendelhető

A Suunto Foot Pod Mini lépésszámláló által mért sebesség és távolság adatok kiegészülve a Suunto óránk által rögzített pulzusszám adatokkal az edzésmunkánk teljeskörű, átfogó értelmezését teszik lehetővé

Gyártó:

Leírás

A Suunto Foot Pod Mini lépésszámláló termékleírása:

A Suunto Foot POD Mini lépésszámláló lehetőséget nyújt a megtett távolság és a sebesség mérésére gyaloglás, futás, joggingolás közben, mindezt egyszerűen és stílusosan. A futási teljesítményünket könnyedén mérhetjük és ellenőrizhetjük a szuper könnyű súlyú Foot POD Mini segítségével. Az eszköz az alábbi Suunto órákkal kompatibilis: t3d, t4d, t6d, M5, Quest és Ambit.

Az eszköz könnyedén és biztonságosan felhelyezhető a futócipőnk fűzőjére, majd miután összepárosítottuk azt a Suunto pulzusmérő óránkkal, lehetővé válik a futás közben mért teljesítményünk valós idejű kijelzése és rögzítése. Az összes olyan információ birtokába kerülhetünk, amely nélkülözhetetlen minden futó és gyalogló számára, aki szeretné optimalizálni edzésmunkája hatékonyságát.

A Foot Pod Mini lépésszámláló által mért sebesség és távolság adatok kiegészülve a Suunto óránk által rögzített pulzusszám adatokkal az edzésmunkánk teljeskörű, átfogó értelmezését teszik lehetővé. Hatékonysági és biztonsági okokból a Foot POD Mini esetében nagyságrendileg 400 órás elemélettartammal számolhatunk, ez biztosítja, nehogy előfordulhasson az eszköz menetközbeni lemerülése.
Csak csatoljuk fel a Foot POD Mini-t a futócipőnkre, párosítsuk össze óránkkal, onnantól csak annyi a teendőnk, hogy fussunk, ameddig az edzéstervünk szól, vagy ameddíg bírunk.

A Foot Pod Mini lépésszámláló fontosabb jellemzői:

  • Méri a megtett távot és sebességet belé és kültéri felhasználás során egyaránt.
  • Szuper könnyúsúlyú eszköz, tömege 9 gramm.
  • Nagyságrendileg 400 órás elemélettartam.
  • 30 méteres vízállóság.
  • Zavarmentes ANT technológiás jelátvitel.
  • Felhasználó által cserélhető elem.

 

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák