Polar Vantage V2 Ezüst és szürke-lime H10 pulzusérzékelővel M/L

198 900 Ft

Készleten

A Polar Vantage V2 sportóráddal megtudhatod, hogy valójában milyen fából is faragtak. A vízálló GPS multisport óra a Polar sportszakértelmével egy csomagban érkezik, csuklón mért pulzus, GPS, teljesítményteszt és regenerálódás-követési funkciókkal.

Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

FUSS, AHOGY MÉG SOHA!

A futási teljesítményteszt segítségével nyomon követheted a fejlődésedet, és személyre szabhatod pulzusodat, sebességedet és teljesítményzónáidat.

VIDEÓ MEGTEKINTÉSE

PRECIZITÁSSAL TERVEZETT

Kifinomult külső, intelligens belső – ráadásul könnyebb más prémium multisport óráknál. A Polar Vantage V2 minden igénynek eleget tesz egyetlen kivételesen könnyű, precízen kidolgozott csomagban.

HAJTS A MINŐSÉGRE

A prémium anyagok – például a teljes alumíniumház és a kényelmes szilikon csuklópántok – jóvoltából a Polar Vantage V2 mindenre készen áll.

A TÖKÉLETES EDZŐTÁRS BÁRMILYEN ALKALOMRA

Könnyű és kecses kialakításának köszönhetően a Polar Vantage V2 jól mutat, és kényelmes viselet éjjel-nappal, bármit is tervezel.

TERVEZÉS. EDZÉS. ELEMZÉS. ISMÉTLÉS.

A Polar Vantage V2 veszi a tested jeleit, és adatokká és útmutatássá alakítja őket – a jobb tervezéshez, az okosabb edzéshez és a teljes regenerálódáshoz.

TUDD, HOGY HOL TARTASZ

A Polar Vantage V2 sportórával világosan láthatod fejlődésedet: számos eszközével tesztelheted a teljesítményedet és a felkészültségedet.

TALÁLD MEG AZ EGYENSÚLYT!

Nem vagy biztos benne, hogy túl keményen edzel vagy éppen bele kellene húznod? A Polar Vantage V2 megmondja, hogy a tested mikor regenerálódott és áll készen az újabb edzésre.

TÖBB EGY EGYSZERŰ SPORTÓRÁNÁL

A Polar Vantage V2 segítségével hozzáférsz a teljes Polar Flow-hoz, ahol minden kapcsolatban áll egymással. Az edzésadataidat kényelmesen elérheted egyetlen központi platformon – bárhonnan, bármikor.

A TÖKÉLETES EDZÉSPLATFORM

A szerteágazó edzéstervezési és -elemzési eszköztárral, automatikus edzésnaplóval, fejlődésjelentésekkel és egyéb funkciókkal a Polar Flow segít elérni minden edzési célodat.

ADATSZINKRONIZÁLÁS MÁS SZOLGÁLTATÁSOKKAL

A Polar Flow-val automatikusan szinkronizálhatod az edzési adataidat más alkalmazásokkal is, mint például Strava vagy TrainingPeaks.

 

Műszaki specifikációk:

Méretek

47 x 47 x 13 mm

Tömeg

52 g csuklópánttal, 34 g csuklópánt nélkül

Anyagok

Repülőiparban használt alumíniumötvözet üvegszállal erősített polimerrel.

Kijelző

Mindig bekapcsolt színes érintőkijelző. Laminált Gorilla Glass lencse ujjlenyomat elleni bevonattal. Méret: 1,2 hüvelyk, felbontás: 240 x 240.
A környezetifény-érzékelő (ALS) a környezeti fény alapján szabályozza a háttérvilágítás fényerejét.

Akkumulátor

346 mAh-s lítium-polimer akkumulátor. Akár 40 órás akkumulátor-üzemidő edzési módban (GPS és csuklón mért pulzus), óra üzemmódban pedig akár 7 nap folyamatos pulzusméréssel. Többféle energiatakarékossági móddal.

GPS

Beépített GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. A GPS támogatás gyors keresést biztosít. Barometrikus magasság, meredekség, emelkedés és ereszkedés.

Csatlakoztathatóság

Bluetooth Low Energy. Egyéni USB-kábel a töltéshez és adatszinkronizáláshoz.

Óra

Idő and dátum. Figyelmeztetés szundi funkcióval.

Csatlakoztathatóság

Kompatibilis az összes szabványos BLE pulzusérzékelővel, futásiütem- és teljesítményérzékelővel, valamint kerékpársebesség-, pedálfordulatszám- és teljesítményérzékelővel.

Csuklópántok

Tartós és kényelmes integrált szabadalmaztatott szilikon csuklópántokkal. Könnyen cserélhető.

Méretek:
S: csukló kerülete 120 és 190 mm között
M/L: csukló kerülete 145 és 215 mm között

Tartósság

Működési hőmérséklet: -10 °C és 50 °C között.

Katonai szabványok (MIL-STD-810G) alapján tesztelt.

Vízálló

100 méterig vízálló (úszáshoz használható).

Doboz tartalma:

  • Polar Vantage V2 prémium multisport óra
  • Töltőkábel
  • Polar H10 pulzusmérő
  • Polar Vantage V2 használati útmutató
  • Tájékoztató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák