Polar M460 kerékpáros óra

Kategóriák: ,

79 900 Ft

Rendelhető (2-7 munkanap a szállítás)

Polar M460 kerékpáros óra, GPS funkciót tartalmazó kerékpáros komputer, amit csak az Ön kerékpáros igényeinek terveztek. Stílusos, testre szabható, praktikus.

A Polar pulzusmérő órát  2 év nemzetközi garanciával vásárolja meg a – FITU webáruházában.

Rendelhető (2-7 munkanap a szállítás)

Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

Polar M460 kerékpáros óra

A Polar M460 kerékpáros pulzusmérő órát arra tervezték, hogy teljesítőképességének határait feszegesse és a legjobbat hozza ki magából! Polar M460 GPS pulzusmérő kerékpáros óra Stílusos, testre szabható és kiváló ár-érték arányú. A Polar M460 kerékpáros pulzusmérő órát arra tervezték, hogy teljesítőképességének határait feszegesse és a legjobbat hozza ki magából!

Tegye magasra a lécet A beépített GPS és barométer segítségével induljon el nyugodtan bárhova, közben követheti a sebességét, a megtett utat és az útvonalat is. Az M460 segít hazatalálni a Back to Start funkcióval.

Testreszabás Az Polar M460 rendkívül sokrétűen testreszabható. Állítsa a kijelzőt ahhoz az adathoz, amire kiváncsi. Használja a külső Polar Bluetooth® Smart Sensort, hogy még több információhoz juthasson, mint például a pulzus, sebesség, vagy pedálcsapásszám.

A cserélhető burkolatával egységesítheti a küllemét a kerékpárjával és a felszerelésével.

Ismerje meg önmagát A Fitness and Orthostatic Test funkció segít megismerni a valós állóképességét és így az egyéni képességeinek megfelelően sokkal jobban optimalizálhatja az edzéseit.

A Polar  M460 nyomon követi az edzésintenzitását és a regenerációs idejét, így még hatékonyabban feszegetheti a korlátait.

 A Polar M460 főbb jellemzői:

Könnyű használat Kövesse az edzés minden részletét az 1,5-es kijelző segítségével. Úgy rendezheti a kijelzőn megjelenő adatokat ahogy csak tetszik.

GPS Kövesse nyomon a sebességet, távolságot és az útvonalat a state-of-the-art GPS segítségével, mely gyors műholdas kapcsolatot biztosít.

Sport profilok Alakítsa úgy a sport profil beállításokat, ahogyan az legjobban megfelel igényeinek. Válasszon a hat alap profil közül: Kerékpározás, Közúti kerékpározás, Szobabiciklizés, Terep-kerékpározás, Egyéb kültéri sportok, Egyéb beltéri sportok Precíziós barométer Integrált nagy pontosságú barométer a pontos magassági adatok biztosítása érdekében. Pulzusszám Megbízható pulzusszá kijelzés.

Figyelemmel kíséri a pulzusszám váltakozását a hatékonyan kerékpározás érdekében.

Tesztek A Fitness és Orthostatikus tesztek pontos információkat adnak az edzettségi szintjéről fejlődéséről.

– A Polar Fitness Teszt egyszerű, biztonságos és gyors módja annak, hogy megbecsülje nyugalmi aerob (kardiovaszkuláris) edzettségét

– Az ortosztatikus teszt egy olyan általánosan használt eszköz, amelyet az edzés és a regenerálódás közötti egyensúly nyomon követésére használnak Elülső biztonsági LED Nagyobb biztonságot és láthatóságot biztosít sötétben is.

Válassza ki az edzéshez illő világítást: Dark (sötét), Dusk (szürkület) vagy a Light (világos) lehetőséget.

A Polar M450 kompatibilis érzékelők Bluetooth Smart® vezeték nélküli technológiát használnak.

Párosítsa órájához a: Polar Bluetooth® Smart pulzusmérő szenzort Polar Bluetooth® Smart sebességérzékelő t (opcionális) Polar Bluetooth® Smart pedálfordulat érzékelőt (opcionális) Polar Bluetooth® Smart LOOK Kéo Power érzékelő (opcionális) A Flowsync és a Flow webszolgáltatások lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait az M450 és számítógépe között.

A Flow alkalmazás segítségével tervezze meg és elemezze edzésének minden részletét, szabja testre eszközét és tudjon meg többet teljesítményéről!

 Polar H10 övvel

– A kényelem a legfontosabb edzés közben. Ezért hozta létre a a Polar a legvékonyabb H7 pulzusszám-érzékelőt. Ez nem csak méri a pulzusszámot, hanem tökéletesen alkalmazkodik a test vonalához, így szinte észrevehetetlen, mellette teljes mértékben koncentrálni lehet az edzésre. A Polar H7 övben Bluetooth 4.0 átvitel és 5kHz kódolt jelátvitel is megtalálható.

Color cover – Cserélhető színes hátlapok A Polar M450 Cserélhető szines hátlapokkal könnyen testre szabható, illeszthető a kerékpár és a felszerelés kinézetéhez. Ez a cserélhető hátlap lehetővé teszi, hogy stílusához, hangulatához és edzéséhhez illessze óráját. Color cover hátlap használata könnyű és gyors, semmilyen szerszámot vagy kiegészítőt nem igényel. A különböző színű hátlapok külön kaphatóak.

A Polar M460 frissíthető

– tulajdonságokkal bővíthető Polar M460 frissítési jellemzői: 2015 a szeptember 05. : OpenStreetMap nézet Windoes 10 kompatibilitás Szinkronizálni Strava keresztül

Polar M460 Smart Coaching funkciók Fitnesz Teszt Ortosztatikus teszt Training Benefit Smart Calories Activity Guide Training load Recovery time

Polar M460 álltalános funkciók:

Elülső lámpa beállításai Repülő üzemmód Idő Dátum A hét kezdőnapja Gomb hangok Gomb zár Units (mértékegységek váltó) Polar M460 GPS jellemzők Distance (Távolság) Speed/Pace (sebesség/tempó) Back to start (Vissza a Starthoz Polar M460 barométer funkciók Magasság, emelkedés és süllyedés mérése Hőmérséklet edzés közben (megtekinthető a kijelzőn) Inklinométer (Bluetooth® Smart gyorsulás érzékelő szenzor szükséges hozzá) Valós idejű VAM (átlag hegymeneti sebességet jelez) Kalória a magasság függvényében

Polar M460 Candence jellemzők Pedálfordulat – Opcionális (Polar Bluetooth pedálfordulatszám mérő) Pedálfordulat limitek – Opcionális (Polar Bluetooth pedálfordulatszám mérő)

Polar M460 sebesség szenzor jellemzők Race Pace – versenytempó – Opcionális (Polar Bluetooth sebességmérő) Speed limits – sebességhatárok – Opcionális (Polar Bluetooth sebességmérő) Auto start/stop – Opcionális (Polar Bluetooth sebességmérő) Polar Power szenzor Power Limits – teljesítmény határok – Opcionális (Polar Bluetooth® Smart LOOK Kéo Power érzékelő) Jobb/ball egyensúly – Opcionális (Polar Bluetooth® Smart LOOK Kéo Power érzékelő) Cadence – pedálfordulat – Opcionális (Polar Bluetooth® Smart LOOK Kéo Power érzékelő) Cycling Efficiency Index – hatékonysági index – Opcionális (Polar Bluetooth® Smart LOOK Kéo Power érzékelő)

Polar M460 adatátvitel Kompatibilis Polar Flow (web felület) Kompatibilis Polar Flow (mobil alkalmazás)

 

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák