Akció!

Polar A370 okosóra Fekete M/L

64 900 Ft 41 900 Ft

Készleten

Hivatalos 2 év Nemzetközi Garanciával

Ez a vízálló sportóra az első, amely csuklóérzékelős pulzusmérést és a Polar által kifejlesztett személyre szabott edzési útmutatást, valamint éjjel-nappali aktivitásmérést is kínál. Az okosóráknál megszokott funkciókkal is fel van szerelve, ilyenek az okos értesítések és a színes érintőképernyő.

Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Polar A370 okosóra

A Polar A370 egy elegáns és sportos vízálló fitnesz sportóra, amely folyamatos pulzusmérést, fejlett alvásfigyelést és a Polar egyedülálló edzésprogramjait segíti Önnek a 24/7-es pulzusmérésben.

Ismerd meg a szívedetPolar_a370

Ismerd meg, hogyan viselkedik a szíved mindennapi életedben. A Polar A370 okosóra pulzusmérője 24/7-et követ, így teljes körű áttekintést kap a napi tevékenységéről. A Polar A370 megmutatja, mennyi kalóriát égett el és megmutatja, hogyan változik a pulzusszám a nap folyamán.

Amikor felkészültél az edzésre, a Polar A370 szívritmus-irányítása segít a megfelelő intenzitású edzésben és a edzéscélok elérésében..

Polar Sleep Plus™Polar_a370

A megfelelő alvás nagyon fontos a jó közérzet és a regeneráció szempontjából – ha jól akarsz teljesíteni napközben, akkor a legtöbbet kell kihoznod az alvásodból is. A Polar Sleep Plus funkció az éjszakai csuklómozgásaid alapján ad értékes információkat az alvásodról. Amellett, hogy méri, mennyi időt aludtál, és ebből milyen arányban volt a nyugodt és a nyugtalan alvás, megmutatja, hogy mikor voltak megszakítások az alvásodban. Beállíthatsz kívánt alvásidőt, értékelheted az alvásodat, és visszajelzést kaphatsz róla. Az alvásmintáid ismeretében átgondolhatod, hogy mit tehetsz még azért, hogy a legtöbbet hozd ki az alvásból.

Folyamatos pulzusmérés

A kijelzőn az óra körül folyamatosan megjelenik a pulzus.
A folyamatos pulzusmérés kiegészíti a 24/7 aktivitáskövetést. A kettő kombinációja figyelembe veszi a mozgás intenzitását – így még a nagyon pici csuklómozdulatokat igénylő tevékenységek (biciklizés, bevásárlótáskával való séta) is beleszámítanak a napi aktivitásba, ezáltal sokkal pontosabb a kalóriaégetés becslése is. A Polar Flow-ban a pulzusgörbe megmutatja, hogyan változott a pulzusod a nap folyamán, így láthatod, hogy mikor volt a legmagasabb és legalacsonyabb a pulzusod napközben és éjszaka.
Folyamatos pulzusméréskor az eszköz azonnal elkezdi rögzíteni a pulzust, amint egy kis emelkedést érzékel benne. Ha csökken a pulzus, a rögzítés automatikusan leáll. Az automatikus pulzusmérés akkor is elkezdődik, ha az eszközben lévő gyorsulásmérő nagyobb intenzitású tevékenységet érzékel. Így minden aktív pillanat “dokumentálva” lesz a napod során.

Pulzusmérő jeladó mód

Lehetővé teszi, hogy az órán kövesd a pulzust és élő pulzusadatot közvetít más Polar eszközre( pl. biciklis eszközök), de edzőtermi gépekkel és telefonos alkalmazásokkal is kompatibilis a Bluetooth segítségével.

Kapcsolódjon össze

A szabadban történő edzés során a Polar A370 okosóra a telefon GPS jelét használja a sebesség és távolság nyomon követéséhez, valamint az útvonal kijelzéséhez.Polar_a370

A Polar A370 intelligens értesítései akkor is fennmaradnak az óráan, ha nincs időnk a telefon ellenőrzésére. A bejövő hívásokra, üzenetekre, közösségi médiára és naptár bejegyzésekre vonatkozó értesítéseket közvetlenül a Polar A370 képernyőjén kapja meg.

Az aktív életmód az egészséges étellel kapcsolatos választásokról szól. A Polar A370 a mindennapi életben mozog, és napi tevékenységet biztosít, és emlékeztet arra, hogy felkeljen és mozogjon, ha túl sokáig pihen.

 

 

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák