Naipo oPillow-Plus

29 990 Ft

Készleten
HM-oPillow-P1
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Naipo oPillow-Plus termékleírása:

 

Naipo oPillow-Plus masszírozó öv 

 • típusa: nyak, hát, derék, és láb masszírozó / melegítő funkcióval
  • extra: pontnyomás elvét követő masszázstechnika
  • halk működés
  • bőrbarát, lélegző textília
  • felhasználók száma: több
  • egyszerű kezelhetőség
  • vezérlés: nyomógombok segítségével (távirányító)
  • masszázsfejek száma: 4
 • intenzitás fokozata: 3
  • besorolása: wellness termék
  • kinek ajánlott?: idős korosztály, irodai vagy fizikai munkát végzők, managerek, sportolók számára
  • töltése: akkumulátor vagy elektromos tápkábel

 

Hordható és napközben is viselhető masszázs – most először a Naipo oPillow Plus masszázs övnek köszönhetően

Otthon, vezetés közben, a napi rutin mellet, bárhol, bármikor próbáld ki a Naipo legújabb 2021-es oPillow Plus masszázsöv modelljét. Innovatív technológiája a pont masszázs technikáját követi, s a 4 masszázsfej körkörös mélyre ható mozdulatai mellet élvezhető leginkább a masszázs élménye. Soha nem látott párnamasszírozó éjszakai töltést követően profi masszázstechnikát alkalmazva biztosít napközben is ellazulást, relaxációt és fájdalomcsillapítást.  

 

Ergonomikus kialakítása tudományos kutatásokon nyugszik

A Naipo„Essential Physics Manual Medicine” tanulmányára alapozva alakította ki formatervezését, hogy pl: a hát kellő alátámasztást kapjon vagy a nyaki csigolyák görbéihez illeszkedjen az öv a használat alkalmával. 

 

Egyszerű használat:

Csatold a Naipo masszázs övet a derekadra vagy az irodai székre, állítsd be a kívánt fokozatot és élvezd a dögönyözés minden pillanatát. A rögzítésért a rendkívül időtálló tépőzár felel, 2000 órás tesztelést végeztek rajta. A beállított időtartamot követően automatikusan kikapcsol a készülék. 

 

Minőségben jeles

Kopásálló és légáteresztő, abszolút bőrbarát textília, rendkívül tartós kivitelezés. Ékes bizonyítéka, hogy a huzat több, mint 400 órányi tesztelésen ment keresztül.

 

Biztonságos hőmérséklet

A téli hónapokban a beépített fűtőszálak segítségével alkalmazd a Naipo oPillow Plus által biztosított intelligens  hőterápiát a kellemes közérzetért. A párna fűtési technológiája nyugtató hőt bocsájt ki (43 fok), melyet egy intelligens vezérlőegység automatikusan szabályoz.

 

Műszaki paraméterek:

neve: Naipo oPillow Plus – Naipo oPárna masszírozó öv 

modell: Naipo oPillow-P1

szín: szürke

feszültség: 12V

teljesítmény: 24W

termék mérete: 335*200*110mm

derék körméret max: 109 cm

tömeg: 1,7 kg

töltése: akkumulátor, elektromos tápkábel

akkumulátor teljesítménye: 2600mAh

 

A Naipo nem csupán műszaki cikkeket gyártó vállalat, hiszen évek óta kutatja azt a lehetőséget, amely megnyugtat, felold, és a fájdalmat csillapít. Célkitűzése fakúszába a masszázst helyezni, azt a fajta masszázst, amire időt sem kell szánnod, mert a munkában, vezetés alatt vagy akár a kanapén egyszerre tudsz relaxálni és közben tevékenységet ellátni. 

A felgyorsult világban szakíts időt a pihenésre, a feltöltődésre, az élvezetekre és menj el wellness hétvégékre, a masszőrhöz, sportolj, relaxálj, hallgass zenét, találkozz barátokkal, de ha minden kötél szakad, használd a Naipo oPillow Plus masszírozó övet!

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák