Akció!

Garmin Zumo 396 LMT-S

149 900 Ft 147 900 Ft

Készleten

A Garmin zumo 396 gumírozott, kesztyűben is kezelhető, napfénynél is olvasható, 10,9 cm képátlójú, üzemanyagfröccsenésnek és UV sugárzásnak ellenálló kialakítás.

GG010-02019-10
Ingyenes!

Leírás

A Garmin Zumo 396 LMT-S termékleírása:

Garmin Zumo 396 Motoros navigáció a kanyargós utak kedvelőinek

 • A Garmin zumo 396 gumírozott, kesztyűben is kezelhető, napfénynél is olvasható, 10,9 cm képátlójú, üzemanyagfröccsenésnek és UV sugárzásnak ellenálló kialakítás
 • Maradjon kapcsolódva a vezeték nélküli kihangosítás1, okos értesítések2 és az egyszerű GPX fájlmegosztás segítségével, vezérelje telefonja zenelejátszóját a zūmo kijelzőjéről3
 • Ingyenes élő szolgáltatások a Smartphone Link4 alkalmazáson keresztül, például forgalom és időjárás
 • Garmin Adventurous Routing, mely kanyargós, hegyi utakon vezeti, elkerülve az autópályákat
 • Beépített Wi-Fi® a könnyű térkép- és szoftverfrissítéshez
 • Hasznos vezetői értesítések éles kanyarokra, sebességmérő kamerákra és egyebekre – valamint automatikus értesítésküldés baleset esetén
 • Előre betöltött készülék élettartamra szólóan ingyenesen frissíthető Európa térkép

Legyenek az utazások kalandok

A gumírozott, minden időjárási körülményben használható, vezeték nélküli kapcsolódással ellátott, 10,9 cm képátlójú, érintőkijelzős zumo 396 LMT-S motoros navigátor azért készült, hogy az unalmas, egyenes utakat kanyargós kalandokká alakítsa. A kedvenc útjait meg is oszthatja ismerőseivel.

Turn Routes Into Adventures

Szedje össze a csapatot

A Garmin Adventurous Routing olyan beállítások, melyek segítik elkerülni az unalmas autópályákat, így a zūmo® 396LMT-S kanyargós, izgalmas helyekre viszi. Könnyedén küldhet telefonjáról GPX fájlokat készülékére, melyeket megoszthat motorstársaival, így biztosítva, hogy ugyanazon az úton haladjanak. Ha telefonja párosítva van a zūmo készülékével, a Smartphone Link alkalmazás LiveTrack lehetőséges is biztosít, mellyel ismerősei láthatják helyzetét.

Get Your Group Involved

A Bluetooth® további előnyei

Kényelmi funkcióként elérhető a zūmo szinkronizálása okostelefonnal és egy Bluetooth headsettel vagy sisakkal, így hívásokat fogadhat és kezdeményezhet5 anélkül, hogy le kéne vennie a kesztyűjét. Tegye el telefonját a zsebébe vagy motorja táskájába és koncentráljon csak az útra. Személyre szabható értesítéseket kaphat bejövő üzeneteiről, értesítéseiről. Mindezen felül telefonja zenelejátszóját is irányíthatja a zūmo kijelzőjéről.

More Benefits of Bluetooth<sup>®</sup>

Ingyenes valós idejű forgalmi és időjárás információk

Mi történik az útvonala környékén? A zūmo® 396LMT-S képes valós idejű forgalmi és időjárási információkat letölteni a Smartphone Link alkalmazáson keresztül. Ez az ingyenes, mobiltelefonos alkalmazás arra alkalmas iPhone® vagy Android okostelefonnal használható.

Free Live Traffic and Weather

A beépített Wi-Fi segít naprakész maradni

Könnyű a térképek és a szoftverek frissen tartása, mivel a Garmin zumo 396 LMT-S beépített Wi-Fi-t is tartalmaz. Ha egy új frissítés érhető el és Wi-Fi hálózathoz kapcsolódik, értesítést kap és telepítheti a frissítést egy gombnyomással. Nincs szükség számítógépre.

Built-in Wi-Fi Keeps You up to Date

Hasznos vezetői értesítések

A jobb helyismeret érdekében a Garmin zumo 396 LMT-S számos értesítést tud küldeni: éles kanyarra figyelmeztetés, sebességhatár-változások, vasúti átjárók vagy vadveszély, iskolák és számos egyéb. Ha rossz irányból hajt be egy egyirányú utcába, a készülék arra is figyelmezteti, valamint mutatja a környéken található sebességmérő kamerákat6. Mindezen felül hosszabb utak során figyelmeztet a fáradtságra7 és pihenőket javasol megmutatva a pihenőhelyeket. A beépített automatikus baleset érzékelő értesítést8 küld egy előre megadott számra, ha valamilyen baleset történik.

Keep a Sharper Lookout with Rider Alerts

Emlékeztető tankolásra

A beépített fedélzeti számítógép digitális üzemanyagszintjelzőként is működik, így könnyű meghatározni, milyen távolsára elegendő benzin maradt. A dinamikus üzemanyagértesítés jelez, ha ideje feltölteni a tankot, és megmutatja a környező benzinkutakat. A hasznos sebességhatár jelzés mutatja, hogy mennyivel lehet menni az adott úton, a digitális iránytű és a motoros adatbázis pedig segít tájékozódni ismeretlen területen is. A beépített szerviznapló tárolja az elvégzett karbantartásokat.

No More Running on Empty

Navigációs eszközök

Útja során az aktív sávinformáció, hangos navigációs utasítások és fényes, nagy nyilak segítségével vezeti el a zūmo® 396LMT-S a céljáig. A csomópontok és kereszteződések jól áttekinthető ábrával jelennek meg, így könnyítve a megfelelő irányba haladást. Az Up Ahead funkció mutatja az útja során a következő Érdekes Pontokat. A könnyű útvonal alakítás funkcióval a térképet megérintve adhat új pontokat az útvonalához. A hasznos TracBack® funkció a korábban bejárt úton vezeti vissza a kiindulópontra.

Navigation Tools

Gumírozott, ellenálló kialakítás

Motorosok tervezték motorosoknak. A Garmin zumo 396 LMT-S rengeteg útra tervezett technológiát tartalmaz. Tartalmaz beépített fedélzeti számítógépet iránytűvel, sebességhatár-kijelzést és a fejlett érintőkijelzős felhasználói felület biztosítja a gyors adatbevitelt még kesztyűben is. A gumírozott bevonat ellenáll az üzemanyagnak és az UV sugárzásnak, esőnek és egyéb, környezeti hatásnak.

Rugged, Road-tested Design

1 Arra alkalmas Bluetooth-képes sisakra, headsetre vagy telefonra van szüksé (külön vásárolható).
2 A Live szolgáltatásokhoz szükséges az ingyenes Smartphone Link alkalmazás.
3 A zene és a médiavezérlés iPhone® 4 vagy újabb, néhány iPod® készülékkel és egyes Android eszközökkel érhető el.
4 A Garmin Live Services használatához szükséges a Smartphone Link alkalmazás, arra alkalmas GPS és Bluetooth képes telefonján
5 Bluetooth-képes, kompatibilis okostelefont igényel. A felhasználó telefonos adatkapcsolat költségei érvényesek. Előfizetésre lehet szükség a mobilszolgáltatótól.
6 A sebességmérő-kamera adatok nem minden területen érhetők el.
7 A fáradtságra való figyelmeztetés hosszabb utazások során aktiválódik, amikor megállás nélkül vezet hosszabb útvonalon
8 Előfizetés szükséges

A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. A Bluetooth® szó és a jel a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, használatukra a Garmin engedéllyel rendelkezik. Az Apple® az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Android a Google Inc. védjegye.

TripAdvisorBluetooth HERE Foursquare

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 12,5 x 8,6 x 2,5 cm
Kijelző méret: 10,8 x 6,5 cm; 10,9 cm képátló
Kijelző típus: WQVGA színes TFT
Súly: 241,1 g
Akkumulátor/működési idő: lítium-ion/akár 4 óra
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Beépített memória/memóriakártya: 16 GB/microSD kártyafoglalat
Térképkezelés: előre telepített City Navigator Europe NTU
Felbontás: 480 x 272 képpont
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen
Vezeték nélküli technológiák: Wi-Fi/Bluetooth
FourSquare POI adatbázis: Igen
TripAdvisor POI adatbázis: Igen
Hangutasítások: Igen
Forgalmi információ (SmartPhone Link): Igen
Élettartamra szóló forgalmi információk: Igen
Sávinformáció kereszteződés előnézettel: Igen
Bluetooth kihangosító: Igen
Sebességhatár kijelzése: Igen
Okostelefonos értesítések SmartPhone Linkkel: Igen
Wi-Fi térkép- és szoftverfrissítéshez: Igen
Live szolgáltatások SmartPhone Linken keresztül: Igen
Értesítések éles kanyarra, sebességhatárra: Igen
LiveTrack jármű módban: Igen
Útnapló: Igen
Egyéb adatok: Zenelejátszás vezérlése, üzemanyagszint becslés átlagfogyasztás alapján, útvonalak testreszabása

 

A Garmin zumo 396 doboz tartalma:

 • zūmo 396 LMT-S
 • Előre betöltött City Navigator® Európa térkép
 • Lifetime térképi és forgalmi információs frissítés
 • Motoros tartó és rögzítő szett
 • Motoros tápkábel
 • Autós tartószett (tapadókorongos rögzítővel és autós kábellel)
 • USB kábel
 • Útmutató

 

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák