Akció!

Garmin vívomove ™ HR

63 900 Ft118 900 Ft

Rendelhető

A Garmin vívomove ™ HR tartalmaz egészségfigyelő eszközöket, mint az egész napos sztressz-szint figyelés és pihenés időzítő, melyek segítik a feszültség leküzdését.

Kiürítés
N/A
Gyártó:

Leírás

A Garmin vívomove ™ HR termékleírása:

  • Egész napos szívritmusfigyelés¹ Elevate™ csuklón mérő technológiával
  • Egészségfigyelő eszközök, mint az egész napos sztressz-szint figyelés és pihenés időzítő, melyek segítik a feszültség leküzdését
  • Olyan fitnesz funkciókat tartalmaz, mint a VO2 max vagy fitnesz-kor becslés
  • Kijelzi a lépések számát, elégetett kalóriát, szívritmust és az aktív perceket¹
  • Maradjon kapcsolódva az olyan okos funkciókkal², mint az automatikus feltöltés, okos értesítések, zenevezérlés és egyebek
  • Akkumulátor üzemidő³: akár 5 nap okosóra módban vagy akár 2 hét karóraként

A stílusos vívomove HR okosóra egy hibrid, mely analóg és érintőkijelzőt is tartalmaz. A pontos óramutatók mutatják az időt, de gyorsan elmennek az útból, ha böngészne az üzenetek, szívritmus¹ vagy egyéb adatok között. Számolja megtett lépéseit, az elégetett kalóriát, miközben figyeli az egészségét, például az egész napos stressz-szintet¹.

Hibrid okosóra

A legjobb mindkét világból: analóg óra mutatókkal, de ugyanakkor érintőkijelzős okosóra is diszkrét képernyővel. Az okos kis képernyő csak akkor jelenik meg, ha felemeli a kezét, hogy az órára nézzen. A mutatók dinamikusan elmozdulnak az útból, ha kezelni kezdi az érintőképernyőt, ha pedig végzett, visszaállnak a pontos idő mutatására.

Divatos szívritmusmérés

Nem kell feláldoznia a divatot a funkcionalitásért, mivel ez a kifinomult óra a csuklóján méri a szívritmusát. Ezen felül számolja a megtett lépéseket, figyeli alvását, valamint a vívomove HR a szívritmuson alapulva számolja az elégetett kalóriát és összesíti fitnesz tevékenységei intenzitását¹.

Sztressz-szint követés

Valószínűleg naponta stresszel ön is, a kérdés, hogy mennyit. A vívomove HR okosóra megmutatja, mikor a nyugodtabb, a kiegyensúlyozott vagy éppen feszült a napja során. Ha a stressz-szintje megemelkedik, tudni fogja, hogy célszerű egy picit pihenni, hogy megelőzhesse például a fejfájást vagy egyéb tüneteket. A pihenés-időzítőt használva légzőgyakorlatokat végezhet, hogy csökkentse feszültségét.

Állóképesség követése

A vívomove HR tényleg jó kiállásúnak lett tervezve és ügyel arra, hogy a használója is jól érezze magát. Az óra fitnesz-állapot figyelemmel kísérése jobb rálátást biztosít az állóképességére. Köszönhetően a csuklón mért szívritmusnak VO2 max becslést is kínál, valamint mutatja a fitnesz-korát is. Ez rendszeres edzéssel idővel javítható, így alacsonyabb szám is elérhető.

Okos és kifinomult

Ne maradjon le egyetlen szöveges üzenetről vagy jelzésről, ebben segítenek az okos értesítések², melyek a digitális kijelzőn jelennek meg. A fitnesz és egészségi adatai automatikusan feltöltődnek az ingyenes Garmin Connect™ online közösségi oldalra. Akár telefonja zenelejátszóját is vezérelheti közvetlenül a csuklójáról.
Az vívomove HR az alábbi változatokban vásárolható meg:

Szín/méretCikkszámAjánlott bruttó ár
Sport Fekete/nagy010-01850-2164.900,- Ft
Arany/fehér/normál010-01850-2264.900,- Ft
Prémium Fekete/nagy010-01850-2494.900,- Ft
Prémium Arany/normál010-01850-2594.900,- Ft

Move IQ™ Funkciók

Nem szükséges elindítani a stoppert minden sétánál. A vívomove HR okosóra automatikusan elindítja a séta tevékenységet, melyet később áttekinthet a Garmin Connect felületen.

Megosztás és versenyek

A tevékenységek feltöltése a Garmin Connectre számos új lehetőséget biztosít. A Garmin Connect egy élénk közösség, ahol az emberek megoszthatják tevékenyésgeiket vagy akár versenghetnek is. Vegyen részt kihívásokban és bátorítsa a többieket az új sikerek elérésére. Az elért győzelmeket pedig közzé is teheti a közösségi médiában. A Garmin Connect ingyenes, weben vagy telefonon is elérhető a Garmin Connect™ Mobile alkalmazással.

¹A tevékenységkövetés pontosságát számos tényező befolyásolhatja, kizárólag tájékoztató jellegű
²Ha arra alkalmas okostelefonnal használja
³Általános használat mellett

A Garmin  vívomove HR doboz tartalma:

  • vívomove HR
  • Töltőkábel
  • Útmutató

Méretek:
Normál: 221 mm hossz, 122-188 mm csuklóátmérő
Nagy: 253 mm hossz, 148-215 mm csuklóátmérő

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák