Akció!

Garmin VIRB ® Ultra 30 Akciókamera

129 900 Ft 117 900 Ft

Készleten

Garmin VIRB 30 akciókamera Ultra HD 4K/30fps felvételi móddal,  1.75″ érintőkijelzővel, melyen látszik az aktuális felvétel is!

Ingyenes!

Leírás

A Garmin VIRB ® Ultra 30 Akciókamera  termékleírása:

· Ultra HD 4K/30fps felvételi mód 1.75″ érintőkijelzővel, melyen látszik az aktuális felvétel is

· 3 tengelyű képstabilizátor folyamatos, biztos videófelvétellel, tereptől függetlenül

· Érintés nélküli felvétel hangvezérléssel¹, fotók készítése és pillanatok elmentése

· Beépített GPS érzékelő, mely rögzíti a G-Metrix™ adatokat, ezzel bizonyíthatja, milyen messze, milyen magasra és milyen gyorsan ment

· Nagy érzékenységű mikrofon, ami tiszta hangot rögzít még a vízhatlan tokon keresztül is²

Képes erre az akciókamerája? A VIRB Ultra 30 képes! Ez a vízhatlan(3) ultra HD felbontású akciókamera hangvezérléssel is indítható, így érintés nélkül készíthet videót vagy fényképet. Így még több felvételt készíthet úgy, hogy mindkét keze látható – így mégiscsak kényelmesebb. Kicsi és könnyű, szinte súlytalan, ezért minden kalandjára elkísérheti, ebben segíti a mellékelt vízhatlan tokozás is.

Stabilizált Ultra HD Videó

Kategória legjobbjaként 4K/30fps videófelvételek készíthetők, így minden kaland kristálytisztán látszik, hihetetlen részletességgel. A VIRB Ultra 30 3 tengelyű képstabilizátora(4) akár durva körülmények között is folyamatos, stabil képet biztosít snowboardozáskor, kerékpározáskor vagy bármilyen olyan esetben, ahol rázkódhat a felvétel.

Vezérelje a hangjával

Akkor is vezérelné a kamerát, ha karnyújtásnyi távolságon túl van vagy éppen a sisakján rögzítette, esetleg a kezeivel kapaszkodik? A VIRB Ultra 30 akciókamera hanggal¹ is vezérelhető a Sensory TrulyHandsfree™ technológia segítségével. Olyan egyszerű parancsokkal, mint a “start recording” vagy “take a picture” indíthat felvételt vagy készíthet fotót. Ha azt mondja a VIRB Ultra 30-nak, hogy “remember that” a kamera megjelöli a felvételt, így könnyebben megtalálhatja utólag.

Bizonyítson!

Az aktív életstílusa több, mint csak egy videó és hangfelvétel. Rögzítse az összes lényeges teljesítményadatot a G-Metrix-szel, így megmarad a sebesség, magasság, G-erő és akár a szívritmus(5) információ is. Beépített Garmin GPS (10 Hz) és számos más érzékelő rögzíti és jeleníti meg adatait a felvételen, ezek bizonyítják, milyen messzire, milyen magasra, mennyire gyorsan ment. További Garmin szenzorok használhatók a Virb-bel együtt, melyek adatait személyre szabottan illesztheti a felvételre.

Ossza meg élményeit valós időben a Live Streaming-gel

Az ingyenese VIRB® Mobilealkalmazással, csak egy érintésre van a nagy felbontású felvétel megosztásától, így tömegek láthatják a YouTube®-on(6). Ha legközelebb legyűr egy hegyet biciklin vagy egy koncert első sorában szórakozik, azonnal megoszthatja élményeit.

A legtöbb kapcsolódással rendelkező kameránk

Ha éppen nem közvetíti élményeit a világ felé, akkor is élvezheti a bőséges vezeték nélküli funkciókínálat előnyeit, melyet a VIRB Mobile alkalmazás nyújt. Ezzel az ingyenes, okostelefonos vagy tabletes(7) alkalmazással beállíthatja a tökéletes felvételt, egyszerre kezelhet több kamerát, szerkesztheti és mentheti felvételeit. A vezeték nélküli kapcsolódás ezen felül a Miracast kompatibilis készülékekkel is együtt használható.

Könnyű kezelhetőség

Minden eddiginél egyszerűbbé tettük élete hihetetlen pillanatainak megörökítését a VIRB Ultra 30 használatával. A fényes LCD színes érintőkijelzőn pontosan azt látja, amit felvesz. A fejlett érintőkijelző a vízhatlan tokban is használható, az egyszerű menükkel pedig gyorsan végezhet beállításokat. A kamera be- és kikapcsolása egy gyors gombnyomással oldható meg, így azonnal készíthet felvételt vagy fotót.

Készítsen és osszon meg videókat

Az ingyenes VIRB Mobile alkalmazással nem csak élőben nézheti a felvételét, de gyorsan szerkesztheti, megoszthatja vagy megjelölheti felvétele részeit. Helyezze fel a képre a G-Metrix adatokat és mutassa meg barátainak a közösségi média segítségével. A VIRB® Edit asztali alkalmazás számos könnyen használható, funkciógazdag szerkesztési lehetőséget biztosít, így akár automatikusan is készíthet videóösszeállításokat vagy adhat hozzá zenét, vághatja meg felvételeit érdekes átmenetekkel.

¹A hangvezérlés csak angolul érhető el
²Akár 40 méteres mélységig
³Akár 40 méteres mélységig a tartozék vízhatlan tokkal
(4)A képstabilizálás 1080/60fps felbontásig használható
(5)Ha arra alkalmas Garmin érzékelőkkel használja
(6)Ha arra alkalmas Apple készülékkel használja
(7)Bluetooth®-képes eszköz szükséges. További információ: www.garmin.com/virbapp

A Bluetooth® szó, jel és logo a Bluetooth SIG. Inc. bejegyzett védjegye. A YouTube a Google Inc, bejegyzett védjegye. Az apple iPhone és iPad az Apple Inc. bejegyzett védjegye. A microSD az SD-3C, LLC. bejegyzett védjegye.

A VIRB Ultra 30 doboz tartalma:

 • VIRB Ultra 30 akciókamera
 • Vízhatlan tok
 • Lítium-ion akkumulátor
 • Töltő/adatkábel
 • Lapos és hajlított ragasztható talpak
 • Alap és vízszintes tartóadapterek
 • Rövid és hosszú csavarok
 • Rövid és hosszú toldókarok
 • Csavarhúzó
 • Párásodásgátló készlet
 • Garmin VIRB matrica
 • Útmutató
Méret (Szél. X Mag. X Mélys.):57,5 x 45,9 x 31,3 mm; vízhatlan tokban: 79 x 75,5 x 39,9 mm
Kijelző méret:44,5 mm képátló
Kijelző típus:színes érintőkijelző
Súly:87,9 g (akkumulátorral)
Akkumulátor/működési idő:cserélhető lítium-ion / akár 2 óra 15 perc
GPS vevő típusa:GPS
Beépített memória/memóriakártya:Class-10/UHS-1 microSD, 128 GB-ig támogatott (nem tartozék)
Barometrikus magasságmérő:Igen
Iránytű:Csak GPS alapú
Vezeték nélküli technológiák:Wi-Fi/Bluetooth/ANT+
Hanggal irányítható:Igen
Giroszkóp:Igen
Gyorsulásmérő:Igen
Video felbontás:4K/30FPS, 2,7K/60FPS, 1080p/120FPS, 720p/240FPS, 480p/300FPS
G-Metrix adatok:Igen, 10 Hz frissítéssel
Fénykép felbontás:Akár 12 megapixel
Egyéb adatok:720p30 felbontásban video stream Facebook/Youtube felé (arra alkalmas telefon szükséges)
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák