Akció!

Garmin Montana 610 GPS

198 900 Ft 178 900 Ft

Készleten

Cikkszám: GG010-01534-03

Ingyenes!

Leírás

A Garmin Montana 610 GPS termékleírása:

· Színes, kettős állású érintőkijelző
· ÚJ! Nagy érzékenységű GPS és GLONASS vevő
· ÚJ! Könnyebben használható nyomvonalkezelő
· 3 tengelyű elektromos iránytű és barometrikus magasságmérő
· ÚJ! Előre betöltött több, mint 250000 geoláda

Az ösvények, utak és víz az otthona, a Montana 610 elviszi bármerre, amerre menni szeretne. A hatalmas, 10,2 centiméter képátlójú, napfénynél is olvasható, kettős elrendezésű kijelzővel és a GLONASS-képes, nagy pontosságú antennával mindig pontosan láthatja, hol is van. Az új nyomvonalkezelővel könnyedén áttekintheti, merre is járt. Beépített 3 tengelyű iránytűt és a barometrikus magasságmérőt, valamint 1 éves BirdsEye előfizetés is tartalmaz. Ellenálló és vízálló borítású, a Montana 610 ellenáll az elemeknek.

Navigáljon könnyedén

A Montana több, kültéren is fontos tulajdonsággal rendelkezik, például 3 tengelyű iránytűvel, mely segítségével mindig tudhatja, merre is áll, még akkor is, ha a készüléket nem tartja szintben. Barometrikus magasságmérőjével pontosan határozhatja meg magasságát, vagy követheti nyomon a környezeti nyomás változását.

Pontos helymeghatározás

Nagy érzékenységű, GPS és GLONASS képes műholdvevőjével a Montana 610 gyorsan és stabilan határozza meg helyzetét. Akár leárnyékolt területeken, erdős vidéken is stabilan megmarad a pozíció.

Mehet bármerre

Számos tartó érhető el a Montana 610-hez, melyek autós-, hajós-, kézi- vagy éppen terepi használatkor rögzítik biztosan a készüléket. Használja az autós tartóban City Navigator NT térképekkel, így fordulóról-fordulóra navigálja a készülék hangutasításokkal. Bármerre is induljon, a Montanahoz létezik megfelelő térkép és tartó

Mehet bárhova

 

A támogatott térképi megoldások között megtalálhatók a City Navigator közúti térképek, a BlueChart® g2 előre töltött vízi adatkártyák, számos topográfiai térkép, vagy akár a BirdsEye™ Select, mely műholdas fényképeket biztosít az ismeretlen területekre. A Montana kompatibilis az Egyedi térképek (Custom Maps) rendszerrel, így a saját, digitális formátumú, kép alapú térképét is feltöltheti a készülékére.

Vezeték nélküli megosztás

A Montana 610 használatakor könnyedén megoszthatja útpontjait, nyomvonalait, útvonalait más Garmin használókkal. Így barátai is mehetnek azokon a túrákon, melyeket már bejárt. Csak nyomja meg a Küldés gombot az adatok másik készülékre átviteléhez.

Tartsa töltve

A Montana 610 egy különleges, kettős tápellátást használ, így a lítium-ion akkumulátoron túl akár AA méretű, általános elemekről is használható.

Próbálja ki a Geocachinget

A Montana 610 támogatja a geocaching GPX állományokat, így könnyedén tölthet le ládákat közvetlenül a készülékre. Előre betöltve tartalmaz 250000 ládát, így a dobozból kivéve azonnal kereshet kincseket. A Montana 610 tárolja és jelzi a legfontosabb információkat, például hely, terepi jellegzetességek, nehézség és tippek. Így nem kell ezentúl kézzel bevinni adatokat, vagy kinyomtatni az oldalakat. Egyszerűen töltse fel a GPX állományt a készülékre és induljon!

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 7,48 x 14,42 x 3,64 cm
Kijelző méret: 5,06 x 8,93 cm; 10,2 cm képátló
Kijelző típus: Fényes, transzflektív, TFT, kettős állású érintőkijelző
Súly: 289 g (akkumulátorral), 333 g (3 db. AA elemmel)
Akkumulátor/működési idő: újratölthető lítium-ion vagy 3 db. AA elem, NiMH vagy lítium ajánlott
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS/GLONASS
Beépített memória/memóriakártya: 4 GB, microSD bővítőhely
Szívritmusmérő: Külső HRM támogatott
Térképkezelés: Alaptérkép, további térképek fogadása
Felbontás: 272 x 480 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 4000
Útvonalak/Nyomvonalak: 200 / 10 000 pontos nyomvonal (200 menthető)
Barometrikus magasságmérő: Igen
Iránytű: 3 tengelyű
Területmérés: Igen
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen
Geocaching funkciók: Igen
Egyéni térképek (Custom Maps): Igen
Vadász/Halász adatbázis: Igen
Napnyugta/Holdkelte információ: Igen
Képnézegető: Igen
Vezeték nélküli technológiák: ANT+

Doboz tartalma:

  • Montana 610
  • Lítium-ion akkumulátor
  • USB kábel
  • Hálózati töltő
  • Használati útmutató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák