Garmin GPSMAP 78S

140 900 Ft

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

Cikkszám: GG010-00864-01

Hajós, túrázós, vizisport készülék, amely úszik a vízen 65 ezer színű, napfénynél is olvasható kijelzővel.

Sajnos jelenleg úgy tűnik, hogy alkatrész hiány miatt ebben az évben nem kapunk a GPSMAP sorozatból.

Ha van változás, jelezzük.

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

GG010-00864-01
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Garmin GPSMAP 78S termékleírása:

Hajós, túrázós, vizisport készülék
· Úszik a vízen
· 65 ezer színű, napfénynél is olvasható kijelző
· Nagy érzékenyésgű GPS vevő
· Barometrikus magasságmérő
· 3 tengelyű elektromos iránytű
· Gumírozott, por és nedvességálló tokozás (IPX7)
· MicroSD kártyás bővíthetőség

Azon hajósoknak és vizisport-rajongóknak, akik a legjobbal akarnak navigálni, a gumírozott, vízfelszínen maradó GPSMAP 78s a megoldás. Ragyogó, színes kijelzőjű készülék nagy érzékenységű antennával, 3 tengelyű iránytűvel, vezeték nélküli adatmegosztási lehetőséggel, microSD kártya foglalattal az opcionális térképek kezeléséhez.

 

Felfedezés

 

A GPSMAP 78s beépített világméretű alaptérképpel érkezik, így bárhol könnyedén navigálhat. Mindezen felül a készülék, mint minden 78-as sorozatú eszköz, IPX7 szabvány szerint vízhatlan és még lebeg is a vizen.

 

Tartsa meg a pozíciót

 

Nagy érzékenységű, WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőja és HotFix™ műhold pozíció becslésével a GPSMAP 78s gyorsan határozza meg a helyzetét és pontosan meg is tartja akár sűrű lombozat vagy nagy épületek környékén is.

 

Ismerje az irányt

 

A GPSMAP 78s beépített, 3 tengelyű elektronikus iránytűvel rendelkezik, mely akkor is megmutatja az irányt, ha a készülék nincs szintben tartva. A barometrikus magasságmérő folyamatosan követi a nyomásváltozást, mely segítségével meghatározza az aktuális magasságot. A barometrikus nyomás változását követve a hozzáértők akár a várható időjárást is meg tudják becsülni.

 

Vezeték nélküli megosztás

 

A GPSMAP 78s vezeték nélküli megosztásának köszönhetően pontjait, nyomvonalait, útvonalait és geoládáit külön kábel nélkül küldheti át hasonló készüléket használó ismerőseinek. A pontok megosztása egyszerű, csupán a “Küldés” gombot kell megnyomnia.

 

További térképek

 

Könnyű további térképeket betölteni, köszönhetően a Garmin széleskörű részletes hajós-, topográfiai- és autós térképeinek, melyek microSD kártyán vásárolhatók meg. Csak dugja be a BlueChart® g2 előre feltöltött kártyát, és máris nagyszerű részletességgel láthatja a környező vízrajzot, vagy a szárazföldön csak tegye be a City Navigator NT® térképet és máris fordulóról-fordulóra navigálhat. A kártyafoglalat vízhatlan tokozáson belül található, így nem kell aggódnia, hogy beázik. A GPSMAP 78s támogatja továbbá a BirdsEye™ Műholdas képek kezelését (előfizetés szükséges), így a térképei felett letölthető műholdas-fotó rétegeket is láthat. Mindezek felett a 78-as kompatibilis a Custom Maps, díjmentes programmal, mely segít papírtérképeit betölthető térképekké alakítani.

 

Saját térképek létrehozása

 

A Garmin Custom Maps használatával saját, kép formátumú térképeket tölthet fel készülékére. Bővebben a http://www.garmin.hu/garmin-custom-maps-sajat-terkepek hivatkozáson olvashat a funkcióról.

 

Csatlakozás

 

Elemezné a bejárt túrát és utat? Egyszerűen csatlakoztassa készülékét a számítógépéhez és a Garmin Connect™ Internetes oldal használatával részletes információkat tekinthet meg a készüléken rögzített adatokról. Ez a központi hely segít rendszerezni az információkat, melyeket akár a Google™ Earth felületén is átnézhet. Fedezze fel Garmin felhasználók millióinak feltöltött adatait, vagy ossza meg élményeit a Twitter® vagy a Facebook® oldalon. Könnyű elkezdeni, menjen ki, fedezzen fel és osszon meg másokkal.

 

Szórakozás

 

A GPSMAP 78s támogatja a geocaching GPX állományait, így egyszerűen tölthet le geoládákat készülékére. A papír nélküli navigáció nem csak környezettudatos, de jóval hatékonyabb is. A GPSMAP 78s tárolja és megjeleníti a fontos információkat, úgymint helyszín, terep, nehézség, tippek és a láda leírása, így nincs szükség többet kézzel beírni vagy nyomtatott lapokat cipelni. Csak töltse fel a GPX állományt a készülékre és már indulhat is. Kecses és könnyű, így a 78-as az ideális társ a kirándulásoknál.

GPSMAP 78s: Színes térképek, lebegőképes, stabil kivitel – minden, amire a hajósnak szüksége van

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 6,6 x 15,2 x 3 cm
Kijelző méret: 3,6 x 5,5 cm; 6,6 cm képátló
Kijelző típus: transzflektív, 65 ezer színű TFT
Súly: 218,3 g
Akkumulátor/működési idő: 2 db. AA elem / akár 20 óra
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Beépített memória/memóriakártya: 1,7 GB
Térképkezelés: Bluechart kompatibilis
Felbontás: 160 x 240 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 2000
Útvonalak/Nyomvonalak: 200 / 10000 pontos nyomvonal (200 menthető)
Barometrikus magasságmérő: Igen
Iránytű: 3 tengelyű
Területmérés: Igen
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen
Geocaching funkciók: Igen
Egyéni térképek (Custom Maps): Igen
Vadász/Halász adatbázis: Igen
Napnyugta/Holdkelte információ: Igen
Képnézegető: Igen

A doboz tartalma:

  • GPSMAP 78s
  • Csuklópánt
  • USB kábel
  • Használati útmutató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák