Garmin GPSMAP 66st szabadtéri navigáció

146 900 Ft

Rendelhető

Cikkszám: GG010-01918-13

Ingyenes!

Leírás

A Garmin GPSMAP 66st szabadtéri navigáció termékleírása:

Prémium GPS-es kézi készülék BirdsEye műholdfelvételes előfizetéssel

 • Nagyméretű, 7,62 cm képátlóval, napfénynél is olvasható, színes kijelzővel
 • Többféle műholdas navigációs rendszerrel kompatibilis: GPS, GLONASS, GALILEO, háromtengelyű iránytű és barometrikus magasságmérő
 • BirdsEye műholdfelvételhez hozzáférés, nincs szükség előfizetésre
 • Számos vezeték nélküli kapcsolódási lehetőség: Wi-Fi, Bluetooth és ANT+
 • Kompatibilis a Garmin Explore felülettel és alkalmazással, így egyszerűen kezelheti nyomvonalait, útvonalait, útpontjait
 • LED elemlámpa funkció, akár 16 órás üzemidő GPS módban és akár 1 hetes működés kaland üzemmódban, így ritkábban szükséges tölteni

Navigáljon következő kalandja során a GPSMAP 66-os sorozattal. Legyen hegymászó, hegyikerékpáros, geocacher, kajakozó vagy dolgozzon a szabadban, még többet érhet el ezzel az ikonikus, kézi navigációs készülékkel. A Quad-Helix antennával még pontosabban határozza meg helyzetét, a többféle műholdas navigációs rendszerrel pedig még gyorsabban lesz üzemkész. Active Weather és Garmin Explore kompatibilitásának köszönhetően közvetlenül tölthet le adatokat készülékére.

Ismerje az irányt

A multi-GNSS (globális műholdas helymeghatározó rendszer) kompatibilitásával és az ABC érzékelőivel (magasságmérő, barométer, iránytű), a GPSMAP 66 sorozatú készülékek tökéletesen végigkísérik utazása során. A beépített magasságmérő mutatja emelkedését, süllyedését, a barométer pedig jelzi a várható időjárásváltozást a légnyomás alapján. A háromtengelyű iránytű még álló helyzetben is pontosan mutatja az irányt.

Share and Compete

Lássa, hogy merre halad

Még jobban ismerheti környezetét a nagyfelbontású, fotószerű képeknek köszönhetően, melyeket a készülékére közvetlenül letölthet – nem szükséges előfizetés sem. A valós környezetet fogja látni, rajta az ösvényekkel, tisztásokkal, sátorhelyekkel, így akár a geocaching ládához közel találhat parkolóhelyet, vagy a látványosságokra indíthat navigációt.

Ezen felül a GPSMAP 66st előre betöltve tartalmazza a TOPOActive Európa térképeit. Láthatja az összes hegyet és völgyet, pontosabb rajzolattal, mint eddig bármikor. Jelzi a magasságvonalakat, topográfiai pontokat, csúcsokat, parkokat, partvonalat, folyókat, tavakat és geográfiai pontokat.

Share and Compete

Kövesse figyelemmel a körülményeket

Mindig tudni fogja, milyen időjárás várható, arra alkalmas Bluetooth® képes készüléke társítva van a GPSMAP 66-ossal. Active Weather időjárási információk és valósidejű előrejelzést nyújt közvetlenül a térképen, jelezve a hőmérsékletet, szelet, csapadékot és felhőzetet.
NEM MINDEN FÖLDRAJZI TERÜLETEN ÉRHETŐ EL!

Találja meg a keresett geoládát

A GPSMAP 66s és GPSMAP 66st segítségével még könnyebb a geocaching ládák megtalálása. Állítsa be, hogy automatikusan letöltse a Geocaching Live rendszerből a ládákat, azok leírásait és azok frissítéseit. A Wi-Fi® kapcsolaton keresztül vagy a Garmin Connectalkalmazással nincs szükség kézzel megadni a koordinátákat vagy kinyomtatva magával vinni a leírásokat. Megtalálásait pedig automatikusan feltölti a Geocaching.com profiljába.

Share and Compete

Fedezzen fel a Garminnal

Ha nincs is online kapcsolatban, a GPSMAP 66 sorozat kapcsolódik a Garmin Explore mobil alkalmazással, így megtervezheti, áttekintheti és szinkronizálhatja adatai. Ezen felül még a terepen áttekintheti a befejezett tevékenységeket, majd amikor ismét internet közelbe kerül, ismét elérheti a Garmin Explore weboldalon.

Share and Compete

Célszerszám a kedvezőtlen környezetben is

Legyen felkészült extrém körülmények között is. A GPSMAP 66 sorozat akár 16 órás üzemidőd biztosít általános GPS használat mellet és akár 1 hetes expedíciós üzemmódot is kínál (2 db. AA méretű elemről). A beépített LED lámpa SOS fényjeladóként is használható, így segítséget hívhat vele. A MIL-STD-810G katonai szabvány szerint ellenáll a hőmérsékletnek, rázkódásnak és nedvességknek és még az éjjellátókkal is kompatibilis.

Megosztás és kihívások

GPSMAP 66 lifestyle

A Bluetooth® szó és logó a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegye, a Garmin engedéllyel használja. A Wi-Fi® a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye.

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.):6,2 x 16,3 x 3,5 cm
Kijelző méret:3,8 x 6,3 cm; 3″ képátló
Kijelző típus:Transzflektív, színes TFT
Súly:230g (elemekkel)
Akkumulátor/működési idő:2 db. AA elem (NiMH vagy lítium javasolt) / akár 16 óra
Vízállóság:IPX7
GPS vevő típusa:GPS/GLONASS/GALILEO
Beépített memória/memóriakártya:16 GB / microSD foglalat
Térképkezelés:Előre betöltött TopoActive Európa térkép, további térképek fogadása
Felbontás:240 x 400 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek:10000
Útvonalak/Nyomvonalak:250/20000 pontos aktív nyomvonal (250 GPX vagy 300 FIT menthető)
Barometrikus magasságmérő:Igen
Iránytű:3 tengelyű
Területmérés:Igen
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra):Igen
Geocaching funkciók:Igen
Egyéni térképek (Custom Maps):Igen
Vadász/Halász adatbázis:Igen
Napnyugta/Holdkelte információ:Igen
Beépített fényképezőgép:Nem
Képnézegető:Igen
Vezeték nélküli technológiák:Wi-Fi/Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis:Adatmezők
Elemlámpa:Igen
Wi-Fi térkép- és szoftverfrissítéshez:Igen
Tokozás típusa:MIL STD 810G szabvány szerint ellenálló (hő, ütődés, vízállóság)
Livetrack:Igen
Egyéb adatok:Okos értesítések

 

A doboz tartalma:

 • GPSMAP 66st
 • Birdseye műholdképes előfizetés
 • USB adatkábel
 • Karabíneres tartó
 • Útmutató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák