Garmin GPSMAP 64x

97 500 Ft

Rendelhető

Cikkszám: GG010-02258-01

Ingyenes!

Leírás

A Garmin GPSMAP 64x termékleírása:

  • 2.6″ képátlójú, napfénynél is jól látható, színes kijelző
  • Nagy érzékenységű GPS/GLONASS és GALILEO vevő quad helix antennával
  • Domborzatárnyékolt alaptérkép
  • Kültérre optimalizált kettős akkumulátor/elem rendszer
  • 8 GB belső memória, mely microSD™ kártyával bővíthető

A gumírozott GPSMAP® 64x kézi navigációs készülék nagy érzékenységű GPS/GLONASS és GALILEO vevővel és quad helix antennával rendelkezik a gyors helymeghatározáshoz és kiemelkedő vételhez. 8 GB belső memóriája rengeteg helyet biztosít a nyomvonalaknak, geoládáknak, további térképek hozzáadásához pedig a microSD foglalat áll rendelkezésre. A kettős tápellátás (elem/akkumulátor) a kültéri használatkor hasznos.

 

Pontos pozicionálás

A quad helix antennával és a nagy érzékenységű GPS/GLONASS és GALILEO vevővel a GPSMAP 64x gyorsan és pontosan határozza meg a poziciót, és tartja azt még erősen árnyékolt területen vagy völgyekben is. Jól látható ennek előnye – legyen akár sűrű lombozat alatt vagy magas fák, épületek mellett, a GPSMAP 64x-szel biztosan megtalálja a kívánt irányt.

Bízza magát a Szabadtéri Profira

A GPSMAP 64x egy valóban kültérre optimalizált kézi GPS. Minden funkciója a szélsőséges környezetben történő használathoz lett kialakítva. A minden helyzetben jó olvashatóságot a GPSMAP 64 brilliáns, 2,6’’ képátlójú, napfénynél is jól látható kijelzője, a még zord, hideg vagy vizes környezetben is ideális, kesztyűben történő biztos kezelést pedig a gombos kivitel garantálja. A maximális szabadságot és kényelmet garantálja a kettős akkumulátor/elem rendszer, mely az utazás során is cserélhető. A teljesen feltöltött GPSMAP 64 akár 16 órán át is működik, így egész napra elegendő energiával rendelkezik.

 

Fedezze fel a terepet a GPSMAP 64x segítségével!

A GPSMAP 64x számos navigációs funkcióval rendelkezik. Használhat útpontokat, nyomvonalakat és útvonalakat az útja során történő navigációkor, ha pedig hazatérne a kirándulás végén, a TracBack vezeti vissza a kiindulópontra.

Térképek hozzáadása

További térképek hozzáadása a GPSMAP 64x-hez rendkívül egyszerű az átfogó kínálatból. Vásárolhat topográfiai, közúti vagy vízi térképeket, melyeket típustól függően a belső 3.5 GB memóriába tölthet, vagy a microSD memóriafoglalatba helyezhet. A GPSMAP 64x támogatja a BirdsEye™ Select térképeket is, így jó minőségű rasztertérképeket tölthet készülékére. A Garmin Custom Maps kompatibilitásnak köszönhetően saját, szkennelt térképeit is betöltheti a GPS-be.

Szórakozás

A GPSMAP 64x támogatja a papírmentes geocaching funkciót. A papír nélküli használattal nem csak a környezetét óvja, de hatékonyabb is. A GPSMAP 64x tárolja és megjeleníti az olyan fontos információkat, mint helyszín, terep, környezet, nehézség, tippek és leírás, így nincs szükség ezentúl kézzel bevinni a koordinátákat és papíros leírásokat cipelni magával. A vékony és pehelykönnyű 64x-es tökéletes társ minden kültéri kaland során.

Tervezze meg a következő túráját

Készüljön fel a következő kalandjára a Garmin ingyenes BaseCamp™ szoftverével, melyen láthatja és kezelheti térképeit, útpontjait, útvonalait és nyomvonalait. A BaseCamp még arra is alkalmas, hogy elmesélje a kalandjait másoknak egy új, meggyőző módon Garmin Kalandok létrehozásával, melyeket egyszerűen megoszthatja barátaival vagy ismerőseivel. A BaseCamp az opcionális topográfiai adatokat 2D vagy 3D-ben is meg tudja jeleníteni, jelezve a magasságvonalakat és szintkülönbségeket.

Technikai paraméterek:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.):6,1 x 16 x 3,6 cm
Kijelző méret:3,6 x 5,5 cm; 6,6 cm képátló
Kijelző típus:Transzflektív, 65 ezer színű TFT
Súly:230 g
Akkumulátor/működési idő:2 AA elem vagy újratölthető NiMH
Vízállóság:IPX7
GPS vevő típusa:GPS/GLONASS/GALILEO
Beépített memória/memóriakártya:8 GB, microSD bővítőhely
Térképkezelés:Alaptérkép, további térképek fogadása
Felbontás:160 x 240 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek:5000
Útvonalak/Nyomvonalak:200 / 10 000 pontos nyomvonal (200 menthető)
Iránytű:Csak GPS alapú
Területmérés:Igen
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra):Igen
Geocaching funkciók:Igen
Egyéni térképek (Custom Maps):Igen
Vadász/Halász adatbázis:Igen
Napnyugta/Holdkelte információ:Igen
Képnézegető:Igen

A doboz tartalma:

  • GPSMAP 64x
  • USB kábel
  • Dokumentáció
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák