Garmin Forerunner 245

93 500 Ft

Rendelhető
Forerunner 245 Berry Cikkszám: GG010-02120-11
Forerunner 245 Szürke Cikkszám: GG010-02120-10

 

Kiürítés
N/A
Gyártó:

Leírás

A Garmin Forerunner 245 termékleírása:

GPS-es futós okosóra fejlett edzési funkciókkal

  • Szinkronizál az olyan zeneszolgáltatókkal, mint a Spotify®, így könnyedén tárolhatja zenéit az óráján és onnan le is játszhatja
  • Elemzi az aktuális edzettségi szintedet és jelzi, ha túledzed magad, vagy éppen túl gyengén csinálod
  • Támogatja az ingyenes, személyre szabott edzésterveket a Garmin Coach felületről, vagy elkészítheted a sajátodat a Garmin Connect™ online fitnesz közösségi oldalon
  • Fejlett futásdinamikai² elemzést nyújt, mint talajérintési egyensúly, lépéshossz, függőleges arány és számos egyéb
  • Olyan biztonsági funkciók, mint a balesetérzékelés és helyzetmegosztás biztosítják a valós idejű vészhelyzeti segítségkérést³
  • Akkumulátoros üzemidő: akár 7 nap okosóra módban vagy 24 óra GPS használattal

At a Glance

Te futsz, a Forerunner 245 pedig gondolkodik helyetted. Méri, elemzi és összesíti teljesítménnyel kapcsolatos statisztikáidat, így ismerni fogja futási technikád és a céljaidat is. Neked csak a lábaid kapkodására kell figyelned.

Fejlett teljesítmény elemzés

Mennyi edzés megfelelő számodra? A Forerunner 245 személyre szabott edzéstervekkel segít fejlődni és regenerálódni, így jobb rálátást kaphatsz az okosabb döntésekhez. Figyeli a VO2 max értékedet, így megértheted, hogy a terhelés miként befolyásolja a teljesítményed. Minél magasabb a VO2 max, valószínűleg annál jobban fog mennia futás. A Training Status elemzi a korábbi tevékenységeidet és mutatja, hogy eredményes-e az egzésed, vagy túlhajtod magad. Láthatod, hogy az edzéseid miként befolyásolják állóképességed fejlődését, valamint aerob vagy anaerob szintre is visszajelzést adnak. A regenerálódási idő segít a maximumot kihozni a ráfordításokból, megmutatva, hogy készen állsz-e a következő kihíásra. Akár az összesített edzésterhelést is láthatod, mely az elmúlt 7 napot veti össze az ideális terheléssel.

Advanced Performance Analytics

Még több edzési lehetőség

A futás a te sportod, de még okosabban edzhetsz a Garmin Connect online fitnesz felületről letölthető segédeszközeinkkel. Hozd létre az edzésterved vagy tölts le az ingyenesen elérhetők közül, melyek felszinkronizálódnak az órára. Ha van valamilyen elképzelt célod (például 5 kilométert lefutni), a Garmin Coach segíthet. Profi edzők által elkészített, teljesen a rád szabott edzésterveket kínál, melyek elvezetnek a kitűzött célig. Az edzésed részeként akár a célbaérés várható idejét is képes megbecsülni. No és ha váltanál más sportra? A Forerunner 245 ebben is jó, hiszen akár kerékpározáskor, medencés úszáskor, evezőpadon vagy elliptikus-tréneren vagy lépcsőzőgépen is használhatod.

More Ways to Work Out

More Ways to Work Out

Elemezd futástechnikád

A Forerunner 245 GPS-es okosóra olyan eszközöket is tartalmaz, melyekkel fejlesztheted futástechnikád. Méri az olyan statisztikát², mint a lépésszám, lépéshossz, telejérintési idő és egyensúly, függőleges- kilengés és arány. Ezek az értékek segítenek megismerni a futási módodat és információt nyújtanak, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból. A Forerunner 245 akkor képes mérni ezeket az információkat, ha arra alkalmas kiegészítővel használod (Running Dynamics Pod vagy HRM-Run mellkaspánt).

Analyze Your Running Form

Még jobban személyre szabható

Nézd meg a Connect IQ Store-t, ahol személyre szabhatod a Forerunner 245 Music órát egyedi alkalmazásokkal, widgetekkel, számlapokkal. Könnyű, és ami még jobb, ingyenes.

Maradj kapcsolódva futás közben is

A Forerunner 245 segít, hogy futás közben se maradj le semmilyen fontos információról. Ha arra alkalmas okostelefonnal társítod, szöveges üzeneteket, közösségi média frissítéseket, e-maileket és akár telefonhívásokat is jelez. Az új biztonsági és követési funkciókkal könnyű megosztani helyzetét, ha segítségre van szüksége, akár automatikusan is, a beépített balesetérzékelésnek köszönhetően³. Legközelebb a futásnál még kevesebb dolog miatt kell aggódnod.

Stay Connected on the Run

Megosztás és kihívások

Szinkronizáld tevékenységeid a Garmin Connect felületre, így nem csak az adataid tárolhatod, de egy nyüzsgő közösség részévé is válsz. Kihívásokban vehetsz részt, bátoríthatod ismerőseidet a jobb teljesítmény eléréséért vagy megoszthatod tevékenységeidet közösségi oldalakon.

Egészség és fejlett alvásfigyelés

A Forerunner 245 okosóra olyan eszközöket is tartalmaz, melyek segítenek az általános egészségi állapotát és alvását4 nyomon követni. Ezek az eszközök kritikus fontosságúak a hatékonyabb edzéstervezéshez. Például ez az első olyan futóóránk, amely pulzoximétert5 is tartalmaz. Ez a csuklóról mérő érzékelő segít megbecsülni vére oxigén telítettségét, mely mutatja, hogy tested mennyi oxigént képes felhasználni – leginkább alváskor. Hogy még jobb rálátást kínáljon az alvásra, a Forerunner 245 mutatja a felületes, mély és REM szakaszokat is. Egész napos stressz-szintet is mér, ezzel a napi állóképességet is jelzi. Ha a stressz-szint emelkedik, a beépített relaxációs időzítő megnyugtat. Hogy még többet hozhass ki magadból, a Body Battery™ energiamonitor elemzi az összegyűjtött adatokat és mutatja, hogy mennyi tartalék van még benned, így megtervezheted edzésedet és pihenésed.

Wellness and Advanced Sleep Monitoring

Kövesd figyelemmel a ciklusod

Hamarosan még jobban értheted tested működését Garmin Connect menstruációs ciklus követési funkciójával. Használd a ciklusod nyomonkövetésére, jelöld a fizikai, érzelmi változásokat, a szabályos és a szabálytalan kiugrásokat, valamint a változó kor átmenetének nyomonkövetésére is alkalmas. Mindezen felül részletes információt kapsz az edzésedről és a tápanyagokról a ciklusod szakaszaiban. A Connect IQ app6-pal értesítéseket is kaphatsz a periódusokról, és a naplózott tünetekről, közvetlenül a csuklódon.

¹Szükséges Running Dynamics Pod vagy HRM-Run™ kiegészítő
²Ha arra alkalmas okostelefonnal használjaBiztonsági feltételek
³>A tevékenységkövetés pontossága tájékoztató jellegű
4Nem orvosi segédeszköz, kizárólag tájékoztató célokat szolgál. A pulzoximéter nem minden országban érhető el.
5Az alábbi készülékekben érhető el: Forerunner® 645 Music, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music and fēnix 5 Plus Series. Compatible devices coming soon:  fēnix® 5 Series, fēnix Chronos, Forerunner 935, Forerunner 945, Forerunner 645, Forerunner 245 and Forerunner 245 Music.

Tulajdonságok:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.):42,3 x 42,3 x 12,2 mm (127-204 mm csuklókerületig)
Kijelző méret:30,4 mm képátló
Kijelző típus:Napfénynél is olvasható, színes, transzflektív MIP
Súly:38,5 g
Akkumulátor/működési idő:Okosóra módban: akár 7 nap; GPS módban: akár 24 óra
Vízállóság:5ATM
GPS vevő típusa:GPS/GLONASS/GALILEO
Szívritmusmérő:Elevate optikai / külső mellkaspánt támogatott
Felbontás:240 x 240 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek:200 óra tevékenységnek
Útvonalak/Nyomvonalak:200 óra tevékenységnek
Iránytű:3 tengelyű
Napnyugta/Holdkelte információ:Igen
Vezeték nélküli technológiák:Wi-Fi/Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis:Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek
Okostelefonos értesítések:Igen
Óraüveg típusa:Corning Gorilla Glass 3
Tokozás típusa:szálerősített polimer
Karóra funkciók:Igen
Gyorsulásmérő:Igen
Lépésszámlálás, mozgásra figyelmeztetés:Igen
MoveIQ:Igen
Erősítős, beltéri edzések:Igen
Személyre szabható adatmezők:Igen
Személyre szabható tevékenységi profilok:Igen
Auto Pause:Igen
Auto Lap:Igen
Kézi körváltás (Manual Lap):Igen
Letölthető edzéstervek:Igen
Virtuális edzőpartner:Igen
Személyre szabható riasztások:Igen
VO2 max becslés:Igen
Edzési hatás (aerob, anaerob):Igen
Korábbi tevékenység elleni verseny:Igen
Automatikus multisport:Igen
Livetrack:Igen
Regenerálódási tanácsadó:Igen
Szívritmus adat továbbítás:Igen
Futásdinamikai adatok kezelése:Igen
Kerékpáros funkciók:Igen
Úszási funkciók:Igen
Pulzoximéter:Igen
Egyéb adatok:balesetérzékelés

A forerunner 245 doboz tartalma:

  • Forerunner 245
  • Töltő-/adatkábel
  • Dokumentáció
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák