Akció!

Garmin Edge Explore

93 900 Ft 64 990 Ft

Elfogyott

Cikkszám: GG010-02029-10

Elfogyott

GG010-02029-10
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Garmin Edge Explore termékleírása:

Érintőkijelzős GPS túrabiciklikre online funkciókkal

  • Könnyen használható GPS-es kerékpárkomputer nagyfelbontású, kesztyűben is kezelhető, esőben is működő érintőkijelzővel, mely még napfénynél is jól olvasható
  • Előretöltött, fordulóról-fordulóra történő útvonaltervezésre alkalmas és Trendline népszerű útvonalakra történő navigáció
  • Beépített GPS, mely mutatja milyen messze, milyen gyorsan és milyen magasra kerékpározott
  • Együttműködik a Varia kerékpáros készülékekkel, például a radarokkal és okoslámpákkal is
  • Ha arra alkalmas okostelefonnal társítja, számos további funkciót érhet el, mint a LiveTrack, GroupTrack, okos értesítések, kerékpárosok közötti üzenetküldés és a balesetérzékelés
  • Akkumulátoros üzemidő: akár 12 óra

Fedezzen fel új utakat és közben maradjon kapcsolódva, bármerre is kerékpározik. Az Edge Explore egy könnyen használható GPS-es kerékpáros komputer, mely előre betöltött kerékpáros térképekkel rendelkezik, amin megtalálhatók a biciklisek által kedvelt útvonalak. Számos kapcsolt funkció segít összeköttetésben maradni a többi bringással vagy akár az otthoniakkal. Az Edge Explore az ideális kerékpárostárs a túrákon és a kalandok során.

Legyen felkészülve az útra

Nincs elvesztegetet idő az Edge Explore használatakor. Ez a kerékpáros komputer egyszerűen beállítható és útra kész. Ha előre látja a fordulókat, nyugodtan nézheti a csodálatos tájat. Ezért található az Edge Explore készülékben 76 mm képátlójú érintőkijelző, mely még esőben és kesztyűben is könnyedén használható.

At a Glance

Bringázzon új kalandok felé

Az Edge Explore úgy veszhet el a kalandokban, hogy közben nem téveszti el az irányt. Előre betöltött Garmin kerékpáros térképével bárhova elvezeti. Az útvonalakat a Trendline – népszerűségi utak alapján tervezi, mely más bringások által megtett kilométerek millióiból épül fel. Segítségével mindenhol úgy biciklizhet, ahogy a helyiek szoktak. Az út során az Edge Explore fordulóról-fordulóra vezeti el egészen az úticéljáig, de elég okos ahhoz is, hogy visszaterelje az ideális irányba, ha mégis letérne, vagy visszavezesse a kiindulópontjára.

Fejlett kerékpáros biztonság

Az Edge Explore kompatibils a Varia sorozatú kiegészítőkkel, így akár hátrafelé néző radar vagy okos lámparendszer is csatlakoztatható hozzá. A radar használatakor az Edge jelzi a hátulról érkező járműveket, így figyelmeztetve a veszélyre. A beépített balesetérzékelés1 előre meghatározott kapcsolatoknak küld értesítést, ha segítségre van szüksége vagy nehézségbe ütközik.

Kerékpározzon kapcsolódva

Tegye el telefonját biztonságosan a táskájába és csak a biciklizésre figyeljen. Az Edge Explore kapcsolatban marad és értesíti a bejövő üzenetekről, riasztásokról. A LiveTrack használatával ismerősei láthatják valós időben, hogy merre halad, a GroupTrack pedig akár 50 kerékpáros egyidejű követését teszi lehetővé a készüléke kijelzőjén. Ha társai előremennek vagy lemaradnak, a kerékpárosok közötti üzenetküldéssel értesítheti őket.

Személyre szabhatóság

Egyszerű személyre szabni az Edge Explore-t az ingyenes alkalmazásokkal, widgetekkel vagy adatmezőkkel, melyeket a Connect IQ áruházból tölthet le. Olyan alkalmazások is elérhetők, mint az AccuWeather MinuteCast, mellyel láthatja, ha eső várható a környékén. Ha más felületeken tervezne útvonalakat, a StravaKomoot vagy a Wikiloc, azok alkalmazásait is használhatja. Ha közeli kávézót vagy bicikliszervizt keres, a Yelpalkalmazással könnyedén megtalálhatja és az Edge segítségével elnavigálhat oda.

1 Ha arra alkalmas okostelefonnal használja. Elsősorban közúti kerékpározáshoz lett ajánlott.

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 105 x 55 x 22 mm
Kijelző méret: 39 x 65 mm; 76 mm képátló
Kijelző típus: érintőkijelző fehér háttérvilágítással
Súly: 116 g
Akkumulátor/működési idő: akár 12 óra
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Beépített memória/memóriakártya: 16 GB beépített memória
Szívritmusmérő: külső HRM támogatott
Térképkezelés: előretelepített Európa kerékpáros térkép
Felbontás: 240 x 400 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 200
Útvonalak/Nyomvonalak: 100
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen
Vezeték nélküli technológiák: Bluetooth/ANT+
Connect IQ kompatibilis: Óraszámlapok/Adatmezők/Widgetek
Gyorsulásmérő: Igen
Auto Pause: Igen
Auto Lap: Igen
Kézi körváltás (Manual Lap): Igen
Livetrack: Igen
Group Livetrack: Igen
Egyéb adatok: Varia sorozattal kompatibilis

A doboz tartalma:

  • Edge Explore
  • Tartószett
  • microUSB kábel
  • Útmutató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák