Akció!

Garmin ATEMOS 50 HH EU

224 900 Ft 209 990 Ft

Rendelhető (2-7 munkanap a szállítás)

Cikkszám: GG010-01868-00

 

CSAK RENDELÉSRE

Rendelhető (2-7 munkanap a szállítás)

GG010-01868-00
Ingyenes!

Leírás

A Garmin ATEMOS 50 HH EU termékleírása:

  • Akár 20 kutya egyidejű követése1, akár 10 km-es távolságból is a Garmin K 5 nyakörv és az Atemos 50 kézi készülék használatával
  • 5 másodpercenkénti helyzetfrissítés
  • GPS/GLONASS műholdvétel a megbízható helyzetadatért és kettős tápellátási rendszer
  • A biztonsági funkciók között megtalálható a geokerítés és a mentési mód is
  • Láthatók az egyes kutyák által megtett távolságok, a terepen töltött idő és további adatok

5 másodperces frissítési képességével és az egyidejű akár 20 kutyát is követni tudó rendszerével1 az Atemos 50 a kézi kutyakövetés új generációja. Előremutató és könnyen használható kézi készülék, mely napfénynél is olvasható, 6,6 cm képátlójú kijelzőt tartalmaz és akár akkumulátorról is használható (külön vásárolható). A geokerítés és a vadászati metrikai adatok segítik, hogy hatékonyabban eddze munkakutyáit.

Ismerje kutyája minden mozdulatát

A Garmin K 5 nyakörv használatával kutyája helyzetét 5 másodpercenként továbbítja a rendszer az Atemos 50 kézi készülékére. Az Atemos fényes kijelzőjén látható a kutya aktuális helyzete és a nyomvonal, melyet bejárt. A kutya követésének képernyőjén egy nagy nyíl mutatja az eb irányát. Hogy több kutya egyszerre követhető legyen, beállítható az automatikus nagyítás, mellyel mindegyik egyszerre látható a térképen. Ha az egyik kivándorol a térkép képernyőről, a kijelző oldalán jelzés jelenik meg, mutatva az eb irányát is. Hogy elkerülje a kijelző tagoltságát, kapcsolható az összes megjelenítése, csak néhány mutatása, vagy mindegyik eltüntetése. A kutya követési kódjának megadásával másoknak is lehetőséget biztosít, hogy az ő Atemosukon láthassák a kutyáját.

Lásson több részletet a további térképek betöltésével

Az Atemos 50 microSD kártyás memória-bővítőhellyel rendelkezik, így további térképeket is feltölthet rá. Támogatja a topográfiai térképeket vagy akár a műholdfelvételeken alapuló BirdsEye képeket is. Ha City Navigator NT térképet helyez bele, akár fordulóról-fordulóra történő navigációs utasításokat is kaphat. Az Atemos 50 előre betöltött térképe számos geográfiai elemet jelez, így láthatja, ha kutyája egy forgalmas út vagy esetleg veszélyt jelentő folyó felé halad.

Vezeték nélküli megosztás

A rendkívül széles Garmin palettának köszönhetően az Atemos vezeték nélkül képes továbbítani az adatokat például a fēnix 3 és fēnix 5 GPS-es órákra, így azokon is megtekinthetők a kutyák adatai és riasztásokat kaphat a csuklóján.

Számítson minden kint töltött perc

Tervezze meg a következő kalandját a BaseCamp™ szoftverrel, mely segít áttekinteni, rendszerezni a térképeket, útpontokat, útvonalakat vagy nyomvonalakat. Ez az ingyenes kalandtervező arra is lehetőséget biztosít, hogy Garmin Adventure kalandokat készítsen, melyeket megoszthat ismerőseivel. A BaseCamp 2D vagy 3D módban jeleníti meg számítógépén a térképeket, beleértve a szintvonalakat, topográfiai elemeket (megfelelő térkép használatakor). Mindezen felül korlátlan mennyiségű műholdas felvételt vihet át készülékére, melyhez az ingyenes, 1 éves BirdsEye előfizetés nyújt segítséget.

Változtassa számítógépét a kutyák követésének központjává

Töltse le számítógépére a BaseStation programot és változtassa át terepi kutyakövető központtá, így számos, K 5 nyakörvet viselő kutyát követhet egyszerre. Lássa a valós idejű GPS információkat számítógépe nagyobb kijelzőjén, mely így ideális lehet a kutyás kereső és mentőcsapatoknak is. Mivel GPS/GLONASS képes, a követés olyan helyeken is megoldható, ahol nincs mobiltelefonos lefedettség.

Ellenálló, vízálló, időtálló

Mint minden Garmin túrázós termék, az Atemos 50 is hatékonynak, könnyen kezelhetőnek és megbízhatónak és annyira ellenállónak készült, hogy ellenálljon az elemeknek. A kézi készülék vízhatlan az IPX72 szabványok szerint és akár 2 db. AA elemről is üzemelhet – vagy az opcionális, hosszan tartó NiMH akkumulátorokról. A feltűnő narancs színének köszönhetően még terepen is könnyedén megláthatja, ha elejtené.

1További nyakörvek szükségesek (opcionálisan vásárolható)
21 méteres vízmélységben 30 percen át fellépő nyomásnak áll ellen.

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 6,1 x 16 x 3,6 cm
Kijelző méret: 3,6 x 5,5 cm; 6,6 cm képátló
Kijelző típus: transzflektív, 65 ezer színű TFT
Súly: 260,1 g
Akkumulátor/működési idő: opcionális lítium-ion vagy 2 db. AA elem / akár 20 óra
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Beépített memória/memóriakártya: 1,7 GB / microSD foglalat
Térképkezelés: igen
Felbontás: 160 x 240 képpont
Útpontok/Kedvencek/helyszínek: 2000
Útvonalak/Nyomvonalak: 200 / 10000 pontos nyomvonal (200 menthető)
Barometrikus magasságmérő: Igen
Iránytű: 3 tengelyű
Területmérés: Igen
Automatikus útvonaltervezés (fordulóról-fordulóra): Igen
Geocaching funkciók: Igen
Egyéni térképek (Custom Maps): Igen
Vadász/Halász adatbázis: Igen
Napnyugta/Holdkelte információ: Igen
Egyéb adatok: Hatótáv közvetlen rálátás esetén: akár 10 km, vibrációs jelzés, akár 20 kutya egyidejű követése, működési frekvencia: 169,4 MHz

Atemos teszt a mantrailing.hu oldalain

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák