Garmin APPROACH G80 golfkészülék

187 990 Ft

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

Cikkszám: GG010-01914-01

 

CSAK RENDELÉSRE

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

A Garmin APPROACH G80 golfkészülék termékleírása:

Emelje magasabb szintre játékát

  • Napfénynél is olvasható, 8,9 cm képátlójú érintőkijelző, gyorsgomb a radarfunkció eléréséhez
  • Beépített launch monitor, mely követi az ütő és labda sebességét, becsapódási tényezőt, elütés tempóját és megbecsüli az ütési távolságot
  • Előre betöltött, több mint 41000 golfpálya
  • Gyakorlási és verseny üzemmódok, így próbára teheti magát és fejlesztheti játékát
  • Újratölthető akkumulátor 15 óra GPS-es üzemidővel

Miért használna golfos készüléket és radart külön, ha kényelmesen, egy készülékben is ötvözheti őket? Az Approach G80 az első teljes értékű GPS-es golfozó készülék beépített launch monitorral. A Garmin radar technológia egyszerűvé teszi a golfütő és a labda sebességének követését, az elütési tempó és az ütési távolság becslését.

Használja gyakorlás közben

Az Approach G80 számos gyakolró és versenyüzemmóddal rendelkezik, valamint lehetőséget biztosít, hogy virtuálisan játszon az akár 41000 előre betöltött CourseView pályán világszerte.

A bemelegítési üzemmódban egyszerű visszajelzéseket kap, mint a labda sebessége, az ütő fejének sebessége, a tempó, becsapódási tényező és a becsült távolság. A tempós gyakorlás segít meghatározni, hogy a lendítés mely szakaszai működnek a legjobban, mivel azonnali visszajelzést biztosít. A virtuális pályáknak köszönhetően a betöltött 41000 pálya mindegyikén játszhat. Megmérkőzhet barátaival a tesztpályán vagy javíthat saját pontjain. A pontosság növelése érdekében összpontosíthat az ütéseire, így javítva az általános játékát is.

Használja a pályán

A pályán a launch monitor megsaccolja az elütési távolságot. Hogy játék közben is gyorsan elérhesse, egy egyszerű gombnyomással megnyithatja a radarfunkciót és így a launch monitort. Ezen felül a kényelmes érintéses célmeghatározással megézheti a színes kijelzőn a térképpontok távolságát. Érintse meg bármelyik kívánt helyet, máris megjelenik a távolsága, lehet az a pálya bármely szakasza, egy akadály, a green eleje, közepe, vége. Mivel digitális pontkártyaként is működik, használhatja Stroke PLay, Stableford, Skins vagy Match játékhoz is.

A PlaysLike Distance funkció jelzi a távolságokat, figyelembe véve az emelkedőket és lejtőket is. Könnyedén kikapcsolható bajnokságban történő játék esetén. A PinPointer mutatja a green távolságát még akkor is, ha nincs közvetlen rálátása. A Green View nézettel ráközelíthet arra, valamint megadhatja a zászló aktuális, napi helyét,. Nagy számainak köszönhetően könnyű leolvasni a távolságokat.

Együttműködik a Garmin Golf™ Alkalmazással

Az Approach G80 együttműködik az ingyenes Garmin Golf alkalmazással, melyben versenyezhet mások ellen vagy összevetheti pontjait. A játékosok közzétehetik eredményeiket, melyeket szintén összevethetnek a többiekkel az alkalmazáson belül.

TULAJDONSÁGOK:

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 58,7 x 114,2 x 16,1 mm
Kijelző méret: 45,7 x 76,1 mm; 88,9 mm képátló
Kijelző típus: transzflektív színes TFT érintőképernyő
Súly: 119 g
Akkumulátor/működési idő: akár 15 óra
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Térképkezelés: előre betöltött 41000 golfpálya
Felbontás: 282 x 470 képpont
Iránytű: 3 tengelyű
Gyorsulásmérő: Igen
Golf funkciók: Igen
Egyéb adatok: Launch monitor radar, látható az ütő, labda sebessége, az ütés tempója, becsült elütési távolság

A DOBOZ TARTALMA:

  • Approach G80
  • Hordtáskára vagy golfkocsira rögzíthető tartó
  • Karabineres tartó
  • USB kábel
  • Útmutató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák