Delta Sport XC Kézi egység

49 900 Ft

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

Cikkszám: GG010-01470-13

Rendelhető (3-21 munkanap a szállítás)

GG010-01470-13
Ingyenes!
Gyártó:

Leírás

Egyszerű és hatékony kézi, elektronikus kutyafegyelmező

  • Egyszerű, 3 gombos kézi készülék könnyen leolvasható LCD kijelzővel és beépített BarkLimiter™-rel
  • 36 szintű pillanatnyi és 18 szintű folyamatos stimuláció akár vibrációval és hanggal
  • Cserélhető érintkezők (hosszú és rövid)
  • 5 fegyelmező beállítás a különböző viselkedésekre
  • További kutya eszkökökkel egyszerre edzhet 1,2 vagy 3 kutyát is

A Delta Sport XC kutyafegyelmező a bizonyított Tri-Tronics® technológiát használja, mely kifejezetten a hegyi vadászatra lett kifejlesztve az 1,2 km hatótávjával, 36 szintű pillanatnyi és 18 szintű folyamatos stimulációval, cserélhető érintkezőivel (hosszú és rövid), 5 fegyelmező beállításával és akár 3 kutya egyidejű kezelésével. A Sport XC teljesen személyre szabható BarkLimiterrel nagyon jó lehetőséget biztosít, hogy jobban edzhesse kutyáját.

Egyszerű és hatékony

A Delta Sport XC ergonómikus és csupán egy kézzel is használható, mivel 3 előlapi kezelőgombja van a hangok és/vagy rezgés indításához. Az oldalsó gombokkai könnyű váltani a beállítások és a kutyák között, mely jól nyomon követhető az LCD-n. A lapos, kicsi kutyára rögzíthető egység könnyen cserélhető érintkezőkkel érkezik (hosszú és rövid), így minden fajtára feltehető szőrhossznak megfelelően.

Háromféle lehetőség a kutya edzésére

A Delta Sport XC edzési lehetőséget is biztosít 18 szintű folyamatos és 36 szintben állítható pillanatnyi stimulációval, rezgéssel vagy hanggal. Vagy akár mindhármat használhatja egyszerre is. Az 5 beállítható fegyelmezési beállítás (az LCD-n látható) segít, hgoy a kutyához illőeket állíthasson be. A Delta Sport XC lehetőséget biztosít akár egyszerre 3 kutya kezelésére (további pántok szükségesek).

Beépített BarkLimiter

A Delta Sport XC állítható, személyre szabható BarkLimiter funkcióval is rendelkezik. A BarkLimiter felismeri és elkülöníti a nem kívánt ugatásokat az esetleges egyéb mozgásoktól, más kutyák ugatásától, így virtuálisan kizárja a téves fegyelmezéseket. Ennek szintje beállítható a kézi készülékről, de lehetőséget biztosít az edzésre még akkor is, ha BarkLimiter módban van.

Ellenálló, vízálló és hosszan tartó

Mint minden Garmin szabadidős készülék, a Delta Sport XC úgy lett kialakítva, hogy hatékony, ellenálló és vízálló (IPX7) legyen. Akkumulátora hosszan tart és cserélhető.

Cserélhető nyakörv

Személyre szabható a Delta Sport XC, így kutyájához illő színű pántot is vásárolhat.

A DOBOZ TARTALMA:

  • Delta Sport XC kézi készülék
  • Csuklópánt
  • USB kábel
  • Hálózati adapter

 

Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák