APPROACH G10

Rendelhető (2-7 munkanap a szállítás)

Cikkszám: GG010-01959-00

GG010-01959-00
Gyártó:

Leírás

Az APPROACH G10 termékleírása:

  • Kompakt, felcsíptethető golf-készülék
  • Több, mint 40000 előre betöltött pálya szerte a világon
  • Mutatja a green elejének, közepének és a végének a távolságát, megjeleníti az akadályokat
  • Green nézet, ami mutatja annak alakját, kézzel megadható pin hellyel
  • Digitális pontkártya, mellyel könnyedén követheti állását minden körben

Képzelje el, hogy jobban szeretne golfozni, nagyobb magabiztossággal szeretné ütéseit elvégezni. Mindemellett nem szeretne anyagilag sokat áldozni. Az Approach G10 felcsíptethető golfos GPS-t pont erre találták ki.

 

Remek készülék, kedvező áron

Kicsi, könnyű és egyszerűen használható, az Approach G10-zel pontosan határozhatja meg a távolságokat, legyen bárhol a pályán. Azoknak, akik inkább gyalog közlekednek a golfkocsi helyett, egy beépített távolságmérő mutatja, hogy mennyit sétáltak a pályán.

 

Magabiztosság a pályán

Játsszon akár barátjával egy közeli pályán, vagy nyaralása alatti pályalátogatáson, az Approach G10 tudja merre van – és hogy milyen messze van a következő pintől. A nagy érzékenységű GPS vevőjét használva kiszámítja, milyen messzire is kell ütnie. A jól láthatő, 1,3″-es képernyőn mindig láthatja a green elejének, közepének és végének a távolságát, valamint az esetleges akadályokat is.

 

 

Lásson előre a green-nézettel

A green-nézet megmutatja annak valódi alakját és elhelyezkedését a pályán, akkor is, ha nem lát rá. Kézzel elhelyezheti a pint a napi helyére, így pontosabban mérhet távolságot.

 

 

Egyszerű pontkártya

A beépített digitális pontkártya könnyűvé teszi a körök során a pontok követését. Ha végzett, mentse el, nézze át, majd a mellékelt USB kábellel töltse le számítógépre az eredményeit, melyeket a Garmin Connect™ online golf közösségében elemezhet.

 

 

Ingyenes pályafrissítések

Az Approach G10-zel ingyenes, készülék élettartamra szóló pályafrissítés is jár. Bár előre feltöltve érkezik több, mint 40000 pályával, a frissítéseket és új pályákat bármikor letöltheti rá, amint azok elérhetővé válnak. Évente 4 alkalommal aktualizálódik az adatbázis, melyet a Garmin Express segítségével készülékére tölthet. Nincs szükség további vásárlásra vagy előfizetésre.

 

 

Egyszerűség és ellenállóság

Robusztus, IPX7 besorolású vízhatlanságával az Approach G10 igazáon megbízható golf készülék, mely akár 15 órán át is működik az újratölthető lítium-ion akkumulátoráról GPS-es üzemmódban.

 

Méret (Szél. X Mag. X Mélys.): 37,8 x 50,6 x 17,1 mm
Kijelző méret: 23 x 23 mm
Kijelző típus: napfénynél is olvaható, monokróm
Súly: 28,2 g
Akkumulátor/működési idő: akár 15 óra (GPS módban)
Vízállóság: IPX7
GPS vevő típusa: GPS
Térképkezelés: előre betöltött 40000 golfpálya
Felbontás: 128 x 128 képpont
Golf funkciók: Igen

A doboz tartalma:

  • Approach G10
  • Töltő-/adat kábel
  • Útmutató
Kapcsolódó termékeink
Általunk forgalmazott márkák