Garancia

Garanciális feltételek
Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, a 151/2003 (IX.22.) -, a 45/2014 (II.26.) Kormány rendeletek, valamint a 19/2014 (IV.29.) NGM rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget.
A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt vagy kicseréljük, vagy szervizünk megjavítja az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed.

A hibás termékek visszajuttatása és a visszajuttatással járó költségek a vásárlót terhelik. A pontos ügyintézéshez elengedhetetlenek a jótálláshoz szükséges okmányok: jótállási jegy, számla, pontos hibaleírás (lehetőség szerint nyomtatott formában).

A jótállással kapcsolatos kérdéseket telefonon keresztül vagy email elérhetőségünkre kérjük megküldeni, ami lehetővé teszi a gyors és gördülékeny ügyintézést.

Polar termékek garancia
2 év nemzetközi garancia. Szerviz és disztributor: Fitexport Kft. https://www.mypolar.hu/elerhetoseg

Garmin termékek garancia

A 2021. január 1-től életbe lépő, a fogyasztók által vásárolt tartós fogyasztási cikkekre biztosítandó jótállás idők változása kapcsán felmerülhet, hogy mely vásárlások kapcsán jár a megvásárolt eszközökre a vásárlási árhoz sávosan kötött, megemelt mértékű jótállási idő. A hatályos magyar jog alapján a vásárlás értékétől függő, megemelt jótállási idő kizárólag abban az esetben biztosítandó, amennyiben a vásárló FOGYASZTÓNAK minősül. Egyéb esetekben a szabály nem változott, azaz a jótállási idő 1 év maradt (jelen esetben a fogyasztó -más vásárlótól eltérő- egyéb jogait nem érintjük).

A csatolt dokumentum tartalmazza állásfoglalásunkat és eljárásunkat ezügyben, kérem, hogy gondosan olvassátok át, szükség esetén ez a vásárlók felé is kommunikálható.

ÖSSZEGEZVE:

A Navi-Gate Kft. annak eldöntésére, hogy a vásárló fogyasztónak minősül-e vagy sem, a számlára kerülő adószámot (ideértve az EU adószámot, a csoportazonosítót is) tekinti döntési pontnak.

Amennyiben a vásárló számlát kér és azon kéri feltüntetni adószámát (vagy egyéb adózási szempontból érdekes azonosítóját), akkor értékhatártól függetlenül 1 év jótállás jár a megvásárolt termékhez. Ha nem kerül adózási azonosító feltüntetésre a számlán, akkor fogyasztónak minősül, és az értékhatártól függő jótállási időszak jár a részére, emiatt a jótállási ügyintézés kapcsán szüksége lesz a vásárláskor kapott bizonylat másolatára is.

Amennyiben az eszközhöz jótállási ügyintézés során nem áll rendelkezésre jótállási jegy és vásárlási bizonylat, akkor a Navi-Gate Kft. csak a nála rendelkezésünkre álló adatok (számla) alapján tudja azonosítani a terméket, ami viszont az azt tőle megvásárló viszonteladó nevére szól, azaz nem fogyasztó részére lett kiállítva. Ebben az esetben az eszközhöz a törvény által meghatározott 1 év jótállás jár!

100.000 HUF értékig 1 év magyarországi garancia.

100.000 HUF – 250.000 HUF értékig 2 év magyarországi garancia.

250.000 HUF érték felett 3 év magyarországi garancia.

Szerviz és disztributor: NaviGate Kft. https://www.garmin.hu/kapcsolat

Cím: SZKSZ Sport Bt. 1181 Budapest, Kossuth Lajos utca 101/a.
Telefon:
E-mail: info@fitu.hu

Legnépszerűbb termékeink

Általunk forgalmazott márkák